LG õhus hõljuv üliõhuke W7 teler jõudis Eestisse

LG lameekraanide lipulaeva, OLED W7 telerit saab alates tänasest tellida suurematest elektroonikakauplustest üle Eesti. 65-tollise ekraaniga W7 on esimene Eestis müüdav LG Signature seeria toode.

Teler või tapeet?

W7 jätab oma õhukese disaini tõttu mulje justkui hõljuks teler õhus. OLED paneeli, mis on 65-tollise mudeli puhul kõigest 3 mm, saab kinnitada tänu spetsiaalsele seinakinnitusele otse seinale, kaotades igasuguse vahe seina ja teleri vahel. Lisaks on kõik ekraaniühendused spetsiaalses seadmes televiisori all, mis on ühendatud teleriga pea nähtamatu juhtme abil.

OLED kvaliteet – täiuslik must ja suurem heledus

W7 OLED telerite seeria põhineb LG OLED revolutsioonilisel pikslite heleduse reguleerimise tehnoloogial, mis toodab täiuslikku musta ilma valguse lekketa ja pakub piiramatut kontrastisuhet koos miljardi võimaliku värviga. Active HDR-tehnoloogia pakub vaatajatele eriliselt teravat pilti ning kinoga samal tasemel heli.

Intuitiivne WebOS 3.5 nutiteleri platvorm

W7 teler on varustatud LG webOS 3.5 intuitiivse nutiteleri platvormiga, mis muuda sisu leidmise ja vaatamise kasutajasõbralikumaks. Pakkumaks parimat kodukino kogemust, on LG partneriteks maailma juhtivad video sisu pakkujad Amazon ja Netflix.

Dolby Atmos ja Dolby Vision pakuvad kinoelamust

Dolby Vision™ ja Dolby Atmos™ viivad koduse telerivaatamise kogemuse uuele tasemel, pakkudes suuremat heledust ja kontrasti ning ka põhjalikumat värvipaletti. Dolby Atmos paneb vaatajad oma rikkalike helidega otse tegevuse keskele. Kahte kõrgtasemel tehnoloogiat toetavad professionaalse sisu loojad ja levitajad üle maailma.