LG SIGNATURE KOHTUB SILMAPAISTVA ARHITEKTUURIGA

LG esimene kõrgklassi bränd SIGNATURE on võitnud suurlinna tarbijate südameid alates tehnikamessil CES 2016 jaanuaris tehtud esmaesitlusest.

1

LG SIGNATURE on pühendunud tarbijate elu paremaks tegemisele, pakkudes parimat esitlust, minimalistlikku disaini ja uuenduslikku kasutatavust. Bränd on alustamas ka globaalset kampaaniat näitamaks eristumist teistest brändidest.

New York, London, Pariis ja Stuttgart on kahtlemata loovuse globaalsed keskused. Need põnevad linnad on koduks inimestele, kes ihkavad parima moe, disaini, arhitektuuri, toidu, kultuuri ja muidugi tehnoloogia järele.

LG esitleb kampaania ühe osana eelnimetatud linnades uut loomingulist kohta, mis võrdleb LG SIGNATURE toodete kunstilisi omadusi arhitektuuri suurepäraste saavutustega. LG kampaania ühendav teema “Kõik suured asjad on sarnased. Nad on üles ehitatud tuumast” näitab hästi, kuidas disainitud olmeelektroonika ja -seadmed omavad palju sarnasusi kauni arhitektuuriga.

Arhitektuuri alusepanija ja legendaarne disainer Hugo Alvar Henrik Aalto on öelnud: “Ilu on eesmärgi ja vormi vaheline harmoonia.” See ütleb meile, millises ulatuses saab arhitektuur olla funktsionaalne ja ilus.

Kampaania püüab publiku tähelepanu asetades olmeelektroonikat ja kodumasinaid vaatamisväärsuste ette.

Grande Arche

Grande Arche on Pariisi sümbol, mis ehitati 1989. aastal Prantsuse revolutsiooni 200. aastapäevaks.

Hüüdnimega “avatud aken maailma,” jagab Grande Arche sarnasusi poolläbipaistvate uksepaneelidega LG SIGNATURE külmikuga InstaView Door-in-Door™. Kui Grande Arche näitab Pariisi tuuma, tema ajalugu ja aega, siis LG SIGNATURE külmik teeb seda, mis on iga külmiku eesmärk ja tuum – hoida värskust.

2

4.Maailma Kaubanduskeskus

Avalikkusele 2014. aastal avatud 4. Maailma Kaubanduskeskus asub algse Maailma Kaubanduskeskuse kohal. Terve torn on mähitud klaaspaneelidesse, mis näib suure klaasist kunstiteosena. See on väga sarnane LG SIGNATURE OLED teleri Picture-on-Glass disainiga, mida raamib üliõhuke 2,57 mm OLED paneel.

3 (1)

 

Stuttgarti muusika- ja etenduskunstide ülikool

Stuttgart on laialdaselt tuntud Saksamaa majandus- ja kultuurikeskusena. Linnas asub ka 20. sajandi ühe kuulsaima arhitekti James Stirlingu poolt disainitud muusika- ja etenduskunstide ülikool, mille arhitektuur meenutab LG SIGNATURE pesumasinat. Masin on ajatu ilu kandja, mis disainiti lihtsat geomeetriat silmas pidades, lisades ümmarguse ja kaks nelinurkset vormi.

4 (1)

30 St Mary Axe

Tate Modern ja Briti Muuseumi kõrval on saanud üheks hoonete sümboliks ja ühtlasi nüüdisarhitektuuri parimaks näiteks aadressil 30 St Mary Axe asuv ehitis Londonis. Tänu erilisele välimusele tuntakse Londoni kuulsat hoonet sagedamini nimega The Gherkin ehk „kurk“. Sir Norman Fosteri poolt disainitud hoone on Londoni esimene ökoloogilise jalajäljega kõrghoone. Elektrit säästev tehnoloogia, naturaalne ventilatsioonisüsteem ja teised säästvad süsteemid sobituvad ideaalselt LG SIGNATURE puhastajaga.

5

 

LG korraldab suuremates maailmalinnades ka erinevaid esitlusi, mille eesmärk on suurendada brändi tuntust, kõrvutades tehnoloogia ja innovatsiooni kultuuri ja kvaliteediga.

6