LG laiendab koostöös Amazoniga asjade internetti ehk IoT süsteemi

LG demonstreerib Berliinis toimuval tehnoloogiamessil IFA 2016 pidevalt laienevat targa kodu ökosüsteemi rohkemate koostöödega, mille hulgas maailma suurim e-kaubanduse jaemüüja Amazon. LG demonstreerib nutikat tehnoloogiat, mis mõistab tarbija kasutusmustreid ja pakub optimaalseid lahendusi, et rahuldada erinevate kasutajate vajadusi.
LG Smart RefrigeratorNäitena nutikast tehnoloogiast igapäevaelus, demonstreerib LG Smart InstaView Door-in-Door™ külmikut, kuhu on paigaldatud 29-tolline läbipaistev ja puutetundlik LCD ekraan. Intel Compute Stick miniarvuti, millel Intel Atom protsessor, lubab külmkappi kasutada nii ekraani kui aknana. Külmiku sisu on võimalik vaadata ust avamata, kasutades Knock-On süsteemi, mis muudab ekraani läbipaistvaks ainult kahe koputusega. Tehnoloogiamessil näidatud külmikust on võimalik erinevate rakenduste abil kuulata muusikat, vaadata videoid ja isegi internetis oste teha.

LG Smart Home Solution

LG näitab Berliinis ka oma nutikat LG SIGNATURE külmikut, mis kohandub vastava kasutaja elustiiliga, jättes meelde tänu arenenud sensortehnoloogiale keskkonna ja kasutusmustrid. Täiustatud seadmel on ukse, niiskuse ning sise- ja välistemperatuuri jaoks mõeldud sensorid. Temperatuurimõõdik saab aru, kui külmikusse on asetatud soe või kuum toit ning reguleerib ventilaatorit vastavalt. Nutikas külmik suudab jahutada 30% kiiremini kui tavalised külmikud. LG SIGNATURE külmkappi on sisse ehitatud 2.0 megapiksline lainurk objektiiviga kaamera, mis teeb külmiku sisust pilte, mida on sisseoste tehes võimalik nutitelefonist jälgida.

LG Smart Home Solution

LG tutvustab tehnoloogiamess IFA 2016 ajal ka hulka uusi IoT tarvikuid, sealhulgas Smart ThinQ Lightbulb, SmartThinQ Plug ja SmartThinQ Motion Sensor, mis kõik töötavad LG SmartThinQ nutijaama ja sensoritega.