LG OLED TV – Euroopa parim kvaliteetteler viiendat aastat järjest

Viiendat aastat järjest nimetas Euroopa Pildi- ja Helitehnika assotsiatsioon (EISA) tehnoloogiaettevõtte LG Electronics (LG) OLED teleri parimaks kõrgklassi teleriks Euroopas. EISA auhindade võitjad otsustab igal aastal žürii, mis koosneb kahekümne Euroopa riigi viiekümnest eksperdist. Žürii hindab toodete tehnilisi võimalusi, disaini ja innovaatilisust.

EISA Award_1 (1)

Kohtunikud kirjeldasid Euroopa kõrgklassi teleri auhinna võitjat, LG SIGNATURE OLED telerit (mudel 65G6), kui tõelist kunstiteost, olles vaimustatud teleri võimest toota perfektset musta värvi suurepärase kvaliteediga pildi näitamiseks. Kohtunikud kiitsid ka LG SIGNATURE OLED teleri võimalust tagada nii HDR 10 kui ka Dolby Vision™.

“Meil on suur au võtta vastu EISA kõige prestiižsem auhind viiendat aastat järjest ja iga autasu on sama väärtuslik kui eelmine,” sõnas Brian Kwon, LG koduse meelelahutuse lahenduste üksuse LG Home Entertainment Company esimees. “See tunnustus kinnitab meie uskumust, et LG SIGNATURE OLED teler on silmapaistev tehnoloogia suursaavutus, millel on hingematvalt selge pilt ja revolutsiooniline disain.”

Teine LG teler, LG UH770V SUPER UH teler, sai tunnustatud European Smart TV auhinnaga tänu muljetavaldavale pildikvaliteedile ja intuitiivsele webOS 3.0 kasutajaliidesele.

Mobiilkommunikatsiooni lahenduste üksus LG Mobile Communications Company võitis auhinna G5 nutitelefoni eest. Telefoni autasustati modulaardisaini ja üleni metalse korpuse eest Euroopa Mobiilse Innovatsiooni auhinnaga.