LG toetab Maa keskkonna päeval maailmapärandi säilimist

LG näitab selle aasta rahvusvahelisel Maa keskkonna päeval toetust maailma pärandi säilimisele, filmides oma 360-kraadise kaameraga video olulisematest UNESCO maailmapärandi paikadest, et tuua tähelepanu nende säilimise olulisusele. Kasutades LG 360 CAM kaamera võimalusi, näitab video kuulsaid paiku uues valguses ning kutsub vaatajaid üles kaitsma väärtuslikke paiku enda ümber.

Sel pühapäeval, 5. juunil aset leidev Maa keskkonna päev on ÜRO kõige olulisem keskkonnateadlikkuse tõstmise päev aastas, mille eesmärgiks on Maa keskkonna kaitsmisele tähelepanu pööramine. LG töötajad üle maailma osalevad alates 2010. aastast ÜRO Maa keskkonna päeval erinevates vabatahtlikes tegevustes, et näidata üles solidaarsust antud teema suhtes.

Opera House 360

360-kraadine video tutvustab vaatajatele põnevat vaadet interaktiivse sisu tulevikku. USA vabadussammast, Eiffeli torni, Kremli Punast väljakut, Sydney ooperimaja ja Seoul’i Changdeok paleed näitav video kohandub virtuaalreaalsuse sisuga. 360-kraadised pildid ja videod on sotsiaalmeedias üha populaarsemaks muutumas. Facebooki andmetel on keskkonda laetud juba rohkem kui 20 000 360-kraadist videot alates sellest, kui Facebook seda võimaldama hakkas ning iga päev lisandub veel sadu videosid.

Great Wall 360

Iga maailmapärandi paika filmiti 360-kraadi ulatuses kasutades LG 360 CAM kaamerat. 360 CAM kaameral on kaks 13MP kaamerat, mis filmivad igast küljest ning kombineerivad piltidest kokku ühtse pildi või video. Tänu kaamera väiksele suurusele ja kergele kaalule on see lihtsalt kaasaskantav ning selle 1200mAh aku lubab laadimiste vahel filmida kuni 70 minutit järjest.