Mägironija rakendas LG CordZero™ jõudu, et ronida tornhoone tippu

Professionaalsel mägironijal Sierra Blair-Coylel õnnestus edukalt jõuda 140-meetrise kõrghoone tippu, kasutades varustusena kõigest kahte selga kinnitatud LG CordZero™ konteineriga tolmuimejat. LG CordZero™ võimas sooritus paistis silma tänu LG ja Blair-Coyle’i poolt ühiselt loodud unikaalsele ronimisseadmele, mis oli varustatud iminappade ning kergekaalulise ja kauakestva liitium-ioonakuga.

LG-CordZero-Climbing-Stunt-1

Kaks esmaklassilist juhtmevaba tolmuimejat tekitasid piisavalt imemisvõimsust, et toetada Blair-Coyle’i kaalu samal ajal kui ta ronis ettevaatlikult 33-korruselise kontorihoone katuse poole. Blair-Coyle tõus kestis vähem kui 30 minutit ja kätkes vaid ühte konteinerite vahetamise peatust, mille järel õnnestus ainulaadne trikk edukalt lõpule viia.

LG-CordZero-Climbing-Stunt-2

LG Smart Inverter mootor pakub suurimat jõudlust juhtmevabade tolmuimejate kategoorias, ühendades endas kompaktsesse kesta pakitud kõrget efektiivsust ja vastupidavust. Smart Inverter Motor™ mootor on keskmiselt 28% võrra väiksem, 24% võrra kergem ning tema jõudlus on võrreldes tavaliste tolmuimeja mootoritega 13% võrra suurem. PowerPack™ 80V liitium-ioonaku, mille toel mootor töötab, on on võimeline töötama tavarežiimis kuni 40 minutit juba kõigest 4-tunnise laadimise järel.

“Me lootsime tuua tähelepanu keskpunkti uuenduslikud tehnoloogiad, mille jõul töötavad need seadmed, mida sageli peame iseenesestmõistetavaks ja selles projektis saime sellega edukalt hakkama,” sõnas LG Home Appliance & Air Solution Company pesumasinate äriüksuse vanem asepresident Simon Jeon. “Soovisime näidata, et tänapäevaste tolmuimejate loomisel kasutatakse kõrgetasemelisi tehnoloogiaid, mis on võimelised vastu võtma erakordseid väljakutseid. Usun, et meie sõnum kõlas tänu Sierrale valjult ja kaugele,” lisas Jeon.

LG-CordZero-Climbing-Stunt-3