LG telerid on teist aastat järjest Netflixi soovituste nimekirjas

Netflixi telesaade Netflix Recommended TV valis LG Electronics 2016. aasta 4K telerite tippmudelid tänavu teist aastat järjest oma soovituste hulka. Netflix Recommended TV saates otsitakse nutitelereid, mis oleksid võimelised pakkuma esmaklassilist Netflixi esitust ja parimat Interneti TV kasutajakogemust.

Netflix-Daredevil-on-LGTV

LG webOS 3.0 4K telerid kvalifitseerusid Netflix Recommended TV soovitustesse pärast range ja põhjaliku nutitelerite hindamisprogrammi läbimist. Soovitatavate telerite nimekirjas on hetkeseisuga LG SIGNATURE OLED teler (G6), 4K OLED telerid (mudelid E6 ja C6), LG SUPER UHD telerid (mudelid UH950V ja UH8507) ning UHD telerid (mudelid UH7507, UH6507, UH630V ja UH6107). Nimekirja on oodata lisa pärast uute mudelite hindamist.

Telesaate Netflix Recommended TV eesmärk on aidata tarbijatel leida televiisoreid, mis pakuksid lihtsaimat, kiireimat ja ajakohaseimat Netflixi kasutajakogemust. LG’s webOS 3.0 nutiTV platvormiga varustatud OLED, SUPER UHD ja UHD telerid pakuvad kombinatsiooni suurepärasest pildikvaliteedist ja mugavaid nutiTV funktsioone, mis tagavad optimaalse Interneti TV striimi kogemuse.

Ulatusliku auhinnatud telesaadete ja filmide baasiga Netflix plaanib selleks aastaks enam kui 600 tundi originaaltelesarjade edastust. LG telerid aga pakuvad Netflixi kasutajatele üle maailma imelist 4K kuva ja striiminguteenust. Ühtlasi tagavad LG webOS 3.0 platvormiga 4K telerid Netflixi suurima jõudluse, mille tulemusena saab kasutaja alustada Netflixi kasutamist LG teleri sisselülitamise järel kiiremini, kui mistahes teise turul oleva tootja teleri puhul. WebOS 3.0 platvormi funktsioon Fast App Switching muudab liikumise Netflixi ja muude internetiteenuste vahel kanalite vahetamisega võrdväärselt kiireks ja lihtsaks.

Lisaks veatule 4K sisule on LG teleritel valmidus pakkuda ka optimaalset HDR pildikvaliteeti. LG OLED ja SUPER UHD telerid on täielikult ühilduvad mõlema formaadiga – nii HDR10 kui ka Dolby Vision HDR – ning pakuvad vaatajatele Netflixi originaaltelesarjade optimaalset HDR pildikvaliteeti.

LG telerite kasutajad pääsevad Netflixile ligi vastava rakenduse kaudu LG webOS nutiTV platvormil. Ühtlasi saab Netflixi kasutada ka vanematel teleritel LG endise platvormi Netcasti kaudu. Lisainformatsiooni ning täielikku nimekirja Netflix Recommended TV soovitustega leiab aadressil www.netflix.com/recommendedtv.