LG alustab X-seeria telefonide müüki

Järgmisel nädalal alustab LG X-seeria nutitelefonide müüki kogu maailmas. Eestisse jõuavad X screen ja X cam nutitelefonid alates aprillist.

LG X cam

X-seeria nutitelefone tutvustav video:

X cam nutitelefonil on LG uusimalt lipulaevalt, MWC 2016 tehnikamessil parimaks uueks nutitelefoniks pärjatud LG G5 nutitelefonilt pärit topeltkaamera 120-kraadine lainurk objektiiv, mis on vaid veidi kitsam, kui G5-l. X cam nutitelefoni 13MP standartse nurgaga objektiiv ning 5MP tagumine lainurk-kaamera tagavad inimsilma laiuse vaate.

LG X cam Signature

X cam pakub Pop-out pildifunktsiooni, mis kombineerib tavalise ja lainurk-kaameraga tehtud kaks pilti kokku, et luua üks justkui raami-efektiga pilt. Vaid X cam nutitelefonil saadaolev funktsioon nimega Animated Photo loob videost ja fotost hübriidi, millest üks on teisega raamitud (http://on.fb.me/1UhiI4D). Panoraamvaade näitab pika riba asemel kerides kogu fotot ning Signature funktsioon, mis lubab kasutajatel kirjutada tehtud pildile lihtsa allkirja või kommentaari.

LG X screen

X screen on spetsiaalselt varustatud LG teise ekraaniga, mis on tuttav LG premium-telefonilt V10. Teine ekraan on alati sisselülitatud väiksem ekraan, mis näitab kasutajatele kellaaega, kuupäeva ja teateid ilma telefoni põhiekraani sisse lülitamata. See funktsioon on kasutusele võetud ka teiste telefonitootjate poolt, kuid X screen on esimene keskklassi nutitelefon, millel see olemas on.

Lisaks on X screen nutitelefonil elegantne välimus, mida täiustab kristallselge klaasist fiibermaterjal telefoni tagusel. Telefoni kumerad ääred loovad lihtsa, kuid soliidse disaini.

X cam põhiomadused:

 • Ekraan: 5.2-tolli FHD In-Cell Touch
 • Kiibistik: 1.14 GHz Octa-Core
 • Kaamera: tagumine (Standard 13MP, lainurk 5MP) / eesmine 8MP
 • Mälu: 2GB RAM / 16GB ROM
 • Aku: 2,520mAh
 • Operatsioonisüsteem: Android 6.0 Marshmallow
 • Mõõtmed: 147.5 x 73.6 x 5.2mm~6.9mm
 • Võrk: 4G LTE
 • Värvid: titanium hõbe / valge / kuldne /

X screen põhiomadused:

 • Ekraan: Peamine 4.93-tolli HD In-cell puuteekraan,
 • teine 1.76-tolline ekraan (520 x 80)
 • Kiibistik: 1.2GHz Quad-Core
 • Kaamera: tagumine 13MP / eesmine 8MP
 • Mälu: 2GB RAM / 16GB ROM
 • Aku: 2,300mAh
 • Operatsioonisüsteem: Android 6.0 Marshmallow
 • Mõõtmed: 142.6 x 71.8 x 7.1mm
 • Võrk: 4G LTE
 • Värvid: must / valge