LG pälvis iF disainiauhindade jagamisel rekordarvu autasusid

LG sai 2016. aasta iF disainiauhindade jagamisel kokku rekordilised 28 auhinda. Kolm toodet võitsid maineka iF Gold autasu. LG Signature külmik ja pesumasin võitsid oma kategooria arvestuses ning LG Signature OLED teler ja õhupuhastaja olid ülejäänud 25 LG auhinnatud toote hulgas.

LG_iF-Award_2016

1953. aastast pärit iF disainiauhinnad on rahvusvaheline disainikonkurss, mida korraldab rahvusvaheline disainifoorum. Sel aastal esitate konkursile 5295 toodet, millest 75 võitsid disainiinnovatsiooni autasu. Mainekat iF disainiauhinda peetakse üheks kolmest peamisest disainiauhinnaks Reddot ning IDEA auhindade kõrval.

LG Signature pesumasin kombineerib 12kg eestlaetava pesumasina ja selle all asuva 2kg mini pesumasina, et tõsta veelgi pesemise efektiivsust. LG Signature pesumasinal on karastatud klaasist uks ning ümar kõrgekvaliteedilisest emailist 7-tolline puuteekraan. Nende ja muude lisafunktsioonidega eristub LG Signature pesumasin oma konkurentidest.

LG Signature külmikul on mitmeid disainierisusi, sealhulgas uus minimalistlik Door-in-Door topeltuks. Külmikul on ka Knock-on funktsioon, mis muudab läbipaistmatu ukse vaid kahe koputusega läbipaistvaks. Uus automaatne ukse avamise funktsioon avab ukse juba siis, kui inimene külmikule läheneb, tagades lihtsa ja kiire ligipääsu ka siis, kui käed on ostukotte täis.

LG kolmas iF Gold autasu läks Gram 15 sülearvutile (mudel 15Z960), mis kaalub vaid 980g ning on 15,6-tollise ekraaniga. Vaid 16,8mm paksusega eriti mugavalt kaasaskantav LG Gram 15 on Korea rekordiinstituudi andmetel oma klassi kergeim sülearvuti.

Lisaks Gold auhinna saajatele, pälvisid iF disainiauhinna veel 25 LG toodet, sealhulgas LG Signature OLED teler (mudel 65G6) vaid 2,57mm ühukese OLED paneeliga. Kohtunikele avaldas muljet ka LG Signature õhupuhastaja ja selle läbipaistev karastatud klaasist kere. Lisaks tunnustati ka LG nõgusat UltraWide 21:9 monitori (mudel 34UC98) ning nutikat rullikeeratavat Rolly Keyboard klaviatuuri.

iF Gold auhinna saajad:

 • LG SIGNATURE külmik
 • LG SIGNATURE pesumasin
 • Gram 15 sülearvuti

iF disainiauhinna saajad (kokku 25 toodet):

 • LG SIGNATURE OLED teler (mudel 65G6)
 • OLED teler (mudel 65E6)
 • LG SIGNATURE õhupuhastaja (mudel AW141YAW)
 • Mini Beam LED projektor (mudel PW1500)
 • Kaasaskantav kõlar (mudelid P5, NP5550NC, NP5559NC)
 • Kaasaskantava kõlari rihm (mudel NP5558MC)
 • Nõgus UltraWide 21:9 monitor (mudel 34UC98)
 • Monitor (mudel 24MP88)
 • Kõik ühes PC IPTV (mudel 27ST67)
 • Home IoT Hub (mudel IHU50)
 • LG G4
 • LG Zero (mudel C100)
 • LG Sound 360 (mudel PBS-C510)
 • Rolly Keyboard (mudel KBB-700 )
 • TONE Active (mudel HBS-850)
 • LG Watch Urbane 2nd Edition (mudel W-200)
 • QuadBeat 3 kõrvaklapid (mudel HSS-F630)
 • Vett puhastav Door-in-Door™ külmik
 • Pealtlaetav pesumasin ja kuivati
 • TWINWash™ pesumasin ja kuivati
 • TWINWash™Mini
 • LG Speed Oven+
 • Signature Kitchen Suite
 • LG USP Pictogram
 • ESS energiasalvestuse süsteem