LG ja B&O Play teevad koostööd uue nutitelefoni helikvaliteedi arendamisel

Tallinn, Eesti, 19. veebruar 2016 – Tehnoloogiaettevõte LG Electronics (LG) teatas täna, et on alustanud koostööd audiofirmaga B&O Play, et pakkuda oma nutitelefonide kasutajatele veelgi paremat kõrgekvaliteedilist helikogemust. 90-aastase heli- ja disainikogemusega ettevõtte Bang & Olufseni alla kuuluv B&O Play esindab samu väärtusi kvaliteedi- ja disainiteadlikele inimestele mõeldud kaasaegsetes toodetes.

LG Electronics_logo

Kaks ettevõtet tegid koostööd ka LG G5 helilahenduste arendamisel. LG on esimene ettevõte, mis pakub võimsat Hi-Fi helilahendust, mis loodud koostöös B&O Play’ga.

„Meil on väga hea meel LG-ga koostööd teha. LG pühendumine premium-nutitelefonidele annab meile võimaluse tuua B&O Play akustiline võimekus veelgi laiema kliendibaasini,“ rääkis B&O Play president Henrik Taudorf Lorensen. „B&O Play meeldib muusika-armastajatele, kes soovivad parimaid turul saada olevaid tooteid. Nad on kompromissitult innovatiivsed, piirideta ning pidevalt liikvel ning ootavad sama ka oma kõrvaklappidelt ja teistelt mobiilsetelt seadmetelt. Seega on tegemist ideaalse kooslusega.“

Lisaks juba tehtud läbimurdele nutitelefonide helikvaliteedis, plaanib LG jätkata oma koostööd B&O Play’ga, et suurendada veelgi oma konkurentsivõimet nutitelefonide audiokogemuses.

„Usume, et koostöö B&O Play’ga aitab meil täita tarbijate kõrgemaid ootusi nutitelefonide veelgi parema helikvaliteedi suhtes,“ arvas LG Electronics Mobile Communications Company president ja tegevjuht Juno Cho. „Meie koostöö on juba osutunud mõlemapoolselt kasulikuks ning LG jätkab koostööd ka teiste juhtivate ettevõtetega tööstuse erinevatest valdkondadest, et luua uued standardid kõrgklassi nutitelefonide innovatsiooniks.“

Ehkki koostöö B&O Play’ga on alles alanud, on LG juba pikka aega tegelenud kõrgekvaliteedilise audio integreerimisega oma premium-nutitelefonidesse. Viimatine näide V10 on üks paljudest nutitelefonidest, mis on oma helivõimekuse eest kiita saanud.