LG esitleb MWC 2016 tehnikamessil uut nutitelefoni LG Stylus 2

LG esitleb Barcelonas toimuval MWC 2016 tehnikamessil G4 Stylus nutitelefoni järeltulijat LG Stylus 2. Taskukohase hinnaga 5,7-tollisel mudelil on nii mitmeid LG lipulaevade omadusi kui ka näiteks nano-kihiga kaetud nutipliiats, mis on täpsem, kui eelmine kummiotsaga pliiats.

LG Stylus 2_2

Uus nutitelefon sisaldab mitmeid LG patenteeritud funktsioone, mis on arendatud spetsiaalselt LG Stylus 2 telefonile. Näiteks Pen Pop – hüpikmeüü, mis tuleb automaatselt ekraanile, kui nutipliiats telefoni küljest eemaldada, mis loob kiirpääsu Pop menüüle ja Pop skännerile. LG Stylus 2 nutitelefonile on saadaval ka uus Pen Keeper funktsioon, mis ennetab pliiatsi kadumist. Funktsioon saadab telefoni ekraanile teate, kui telefon ilma pliiatsita liikvele läheb. Lisaks on pliiatsile saadaval kalligraafia font, mis lubab kirjutada kaunilt ja dekoratiivselt nagu täitesulepeaga.

Vaid 7,4mm õhuke ning 145g kaaluv LG Stylus 2 on märgatavalt õhem ja kergem kui tema eelkäijad. Telefonil on unikaalne disain väljaulatuva lameda ekraaniga, mustrilise taguse ning metallist raamiga. LG Stylus 2 nutitelefonil on võimekas 3,000mAh eemaldatav aku ning SD-kaardipesa, mis lubab kasutajatel nautida multimeedia sisu suurel 5,7-tollisel ekraanil.

LG Stylus 2_1

„LG Stylus 2 pakub nii suurt ekraani kui ka premium teleritele omast märkmete tegemise funktsiooni keskklassi telefoni hinnaga,“ ütles LG Electronics Mobile Communications Company president ja tegevjuht Juno Cho.

LG Stylus 2 põhiomadused:*

 • Ekraan: 5.7-tolli HD In-Cell Touch (1280 x 720)
 • Kiibistik: 1.2GHz Quad-Core
 • Kaamera: tagumine 13MP / eesmine 8MP
 • Mälu: 1.5GB LPDDR3 RAM / 16GB ROM / MicroSD
 • Aku: 3,000mAh (eemaldatav)
 • Operatsioonisüsteem: Android 6.0 Marshmallow
 • Mõõtmed: 155 x 79.6 x 7.4mm
 • Kaal: 145g
 • Võrk: LTE / HSPA+ / GSM
 • Ühenduvus: Wi-Fi 802.11 b, g, n / Bluetooth 4.1 / USB 2.0
 • Värvus: Titan / valge / pruun

*Põhiomadused võivad olenevalt turust erineda