LG esitleb puutetundlikku korpust LG G5 telefonile, mida veel olemas ei ole

LG esitles uut nutitelefoni korpust Quick Cover, mis on loodud LG uuele lipulaev-nutitelefonile LG G5, mida ametlikult veel tutvustatud ei ole. Ettevõte võtab oma tuntust tulevikutoodete esindajana seekord eriti tõsiselt ning esitleb toote aksessuaari enne tegelikku toodet.

LG G5 Quick Cover Case

Uusim LG Quick Cover korpus pakub sarnaseid eeliseid kui selle eelkäijad, kuid lisab sellele mõned veel. G5 Quick Cover korpus on osaliselt läbipaistev ning puutetundlik. See võimaldab kasutajatel võtta vastu kõnesid ning kontrollida äratuskella ilma korpuse kaant avamata.

LG G5 Quick Cover Case

LG G5 Quick Cover Case

Veel esitelmata LG G5 nutitelefonil on alati sisse lülitatud ekraan, millelt saab läbi korpuse jälgida kellaaega, kuupäeva ja teateid. LG on korpusele lisanud ka unikaalse läikiva metallise viimistlusega kile, mis lisab sellele veelgi stiilsema ja luksuslikuma välimuse, et see sobiks hästi tulevase LG G5 nutitelefoniga.

Esimesena saavad LG G5 Quick Cover korpusega tutvuda 22.-25. veebruaril Barcelonas toimuva Mobile World Congressi tehnikamessi külastajad.

LG G5 Quick Cover Case