LG laiendab partnerite ringi, et täiustada 2016. aastal 4K HDR teleritehnoloogiat ja -sisu

LG teatas uutest koostöösuhetest tipp-tehnoloogiaettevõtete ja sisutootjatega, et pakkuda tarbijatele rohkem kõrgekvaliteedilist 4K HDR sisu. CES 2016 messi külastajatel oli võimalik esimesena LG HDR tehnoloogia võimaluste ning uue sisu ja uuendustega tutvuda.

HDR-Partnership

LG uued 2016. aasta OLED ja Super UHD telerid on loodud toetama praegust tööstuse HDR formaadi standardit, nagu näiteks HDR10 ja Dolby Vision. LG, Dolby ja Netflix tegid koostööd, et luua kõrgekvaliteediline 4K Dolby Vision HDR sisu Netflixi tunnustatud teleseriaalist Daredevil. Dolby Vision sisu kasutab täielikult ära LG OLED tehnoloogiat, et pakkuda eredamaid hetki, sügavaid musti toone, täiustatud detaile ja tavaliste teleritega võrreldamatuid värve ja telerivaatamise kogemust.

Lisaks teeb LG koostööd mitmete globaalsete sisutootjatega, et tagada HDR tehnoloogiale pidevalt piisavalt parimat sisu. HDR sisu saab vaadata näiteks Amazonist ja YouTubest läbi Google VP9-Profile 2 codec’i. YouTube hakkab sel aastal pakkuma ka HDR sisu vaatamise võimalust läbi oma telerirakenduse.

LG näitas oma HDR-võimekusega OLED telerist ka stseene 20th Century Fox filmist The Martian, kasutades Westedn Digitali Vidity videopleierit. Populaarne film on kohandatud HDR-le, muutes filmi fantastilised kosmosestseenid veelgi võimsamaks.