LG täiendab oma Smart Home süsteemi SmartThinQ™ nutijaamaga

LG Electronics tutvustab oma uusimat asjade interneti ehk IoT süsteemi täiendust – SmartThinQ™ nutijaama. Lisaks sellele, et LG SmartThinQ seade paneb „nutikad“ sensorid ja ühilduvad seadmed kodus omavahel suhtlema, suudab see kuvada ka meeldetuletusi isiklikust kalendrist ja esitada muusikat sisseehitatud kõlarite kaudu. Elegantse disainiga SmartThinQ jaam on varustatud 3,5-tollise värvilise LCD-ekraaniga ning see ühildub nutitelefoni rakendusega, et toetada kodus kahepoolset suhtlust nutiseadmete ja sensorite vahel.

LG-SmartThinQ-Hub-1

SmartThinQ jaam laiendab ühtlasi LG SmartThinQ platvormi monitoridele ja sellistele kodumasinatele nagu pesumasinad, külmikud, ahjud, robottolmuimejad, kliimaseadmed, aga ka mitmetele sensoritele. Nutikate kodumasinate platvormis kesksel kohal olev SmartThinQ jaam kogub Wi-Fi, Zigbee ja Bluetoothi kaudu informatsiooni nutikatelt kodumasinatelt ja teistelt seadmetelt, mis on ühendatud SmartThinQ sensoriga. Nutikodu jaam esitab andmeid teavituste vormis LCD-ekraanil või sisseehitatud kõlari kaudu.

LG-IoT-Ecosystem

Nagu kõik teisedki LG kodumasinad ja tarbijatooted, näeb ka LG SmartThinQ jaam kodus suurepärane välja. Metallkorpusega seade on saadaval kahes värvitoonis: šampanja-kuldne ja must. LCD-ekraan on kallutatud nurga all, mis muudab selle vaatamise hõlpsaks ning kvaliteetsed kõlarid suudavad esitada muusikat tuhandest tasuta jaamast iHeartRadio lehel või mängida Bluetooth’i kaudu mistahes palasid nutitelefonilt või tahvelarvutilt.

IMG_6427

SmartThinQ jaam on ühildatav mitmete teiste tootjate ja teenusepakkujate seadmetega, mis toetavad AllJoyn® Alliance avatud lähtekoodiga platvormi. Hiljuti alustas LG koostööd maailmas suuruselt teise riistvara jaeketiga Lowe, et integreerida Lowe Iris nutika kodu teenuseid LG nutiseadmetesse. LG partnerlus teiste teenusepakkujatega on LG nutika kodu süsteemi põhiline eelis, sest see suurendab mitmete tootemarkide ühilduvust. Taoline koostöö võimaldab LG-l pakkuda valmislahendusi, mis suurendavad ohutust, energiasäästu, õhuhooldust või pakuvad mugavust, mis hõlmab SmartThinQ jaama, SmartThinQ sensorit ning mitmeid teiste tootjate nutimasinaid ja seadmeid nagu nutivalgustus, liikumisandurid ja niiskuse tuvastamise andurid.