LG tutvustab CES 2016 tehnikamessil uut kaubamärki LG Signature

LG esitleb CES tehnoloogiamessil oma uut tooteseeriat LG Signature, mis toob ühe brändi alla kokku ettevõtte parima disainiga tooted. LG Signature tooteid iseloomustab puhas ja soliidne stiil, mis väljendab iga toote olemust. Kaubamärgi alla kuuluvad 4K HDR-valmidusega OLED teler, TWIN Wash pesumasin, Door-in-Door külmik, futuristliku välimusega õhupuhasti, mitmete funktsioonidega topeltahjude valik ning TurboSteam nõudepesumasin. Brändi laienedes lisandub juurde uusi tooteid.

LG_SIGNATURE_1

LG Signature OLED teler

CES 2016 parima innovatsiooniauhinna võitnud LG Signature OLED teleril on eriti elegantne ja lihtne disain, millelt on eemaldatud kõik üleliigsed elemendid, mis võivad telerivaatajat häirida. LG Signature OLED teleril on ettevõtte unikaalne Picture-on-Glass disainikeel ehk läbipaistva tagusega eriti õhuke 2,57mm OLED paneel ning ettepoole suunatud sound bar kõlarisüsteem. Et saavutada disain, mis sobituks iga interjööriga, eemaldasid disainerid kõik mittevajalikud elemendid ning asetasid kõlarid telerialuse sisse.

LG_SIGNATURE_OLED TV

LG Signature OLED teleril on UHD Alliance’i Ultra HD Premium tunnus, mis näitab tööstuse nõudlike standardite täitmiste, hõlmates muuhulgas resolutsiooni, HDR’i, tippheledust, musta värvi taset, laia värvigammat ja helikvaliteeti. Tänu HDR-võimekusele, pikslite timmerdamisele, 10-bitise paneelile ja 10-bitise protsessorile ning uuele webOS 3.0 platvormile esindab LG Signature OLED teler parimat hetkel olemasolevat teleritehnoloogiat.

LG Signature pesumasin

Unikaalse välimusega LG Signature pesumasin on täiustatud versioon 2015. aastal CESil tutvustatud LG TWIN Wash pesumasinast. LG Signature 24-tolline eestlaetav pesumasin on vastupidavam, mugavam ning stiilsem, kui varem. Pesumasinal on põhiukse all ka Mini pesusahtel.

LG_SIGNATURE_Washing machine

LG Signature pesumasina disaini täiendab kaunis Quick Circle kasutajaliides, mis on puutetundlik ning paigutatud klaasukse sisse 17-kraadise nurga all, tänu millele on seda lihtsam näha ka pesumasina ees püsti seistes. Pesumasina ust saab avada lihtsalt seda õrnalt lükates. Pesumasina emailist kiht annab sellele stiilse välimuse ning ei lase tekkida sõrmejälgi ega roostet.

LG Signature pesumasin on varustatud LG patenteeritud Centum süsteemiga, mis parandab pesumasina vastupidavust ja energiasäästlikkust. Vähendatud on ka pesumasina müra ning Centum süsteem vähendab ka trumli vibratsiooni pesutsükli ajal.

LG Signature pesumasina USA versioon on veidi teistsuguse disainiga ning suurema mahutavusega kuni 30-tolli.

LG Signature külmik

LG Signature külmiku välimus esindab värskuse olemust, mis on nii intuitiivne kui ka evolutsiooniline. LG on viinud oma Door-In-Door topeltuksega külmiku disaini järgmisele tasemele, lisades uksele koputusfunktsiooni, mis teeb läbipaistmatu ukse koputuse korral läbipaistvaks. Läbipaistev pind lubab kasutajatel külmikusse sisse näha ilma ust avamata, pakkudes sellega suuremat energiasäästlikkust ja väiksemat külma õhu kadu.

LG_SIGNATURE_Refrigerator

Veelgi innovatiivsem on uus automaatne ukseavamise funktsioon, mis avab automaatselt ukse, kui inimene külmikule läheneb, tagades kiire ja lihtsa ligipääsu ka siis, kui käed on toidukraami täis.

LG Signature külmikut hoiab töös LG Inverter Linear kompressor, mis kohandab automaatselt selle jahutusvajadust vastavalt külmiku sisule, tekitab vähem hõõrdumist ning mis on kindlustatud 10-aastase garantiiga.

LG Signature õhupuhasti

LG usub, et miski pole olulisem, kui puhas õhk. LG Signature õhupuhasti tekitab tänu läbipaistvale paneelile õhu puhastamisest visuaalse kogemuse. Õhupuhasti kasutab Aqua-Cyclone funktsiooni, mis filtreerib vee abil välja kõik kahjulikud kemikaalid ja koostisosad, tagades ruumis sobiva niiskustaseme. Puhasti on varustatud LG Semi-Permanent filtrisüsteemiga, mis lubab kasutajatel eemaldada, pesta ja taaskasutada filtreid kuni 10 aastat, säästes sellega nii aega kui ka raha.

LG_SIGNATURE_Air purifier

Kui peened tolmukübemed on tavaliselt paljale silmael nähtamatud, siis LG õhupuhasti omanikud saavad oma ruumide õhukvaliteeti vaadata lihtsalt LG Smart PM1.0 indikaatorile pilku heites. Õhupuhasti ekraanil asetsev indikaator kasutab nelja erinevat värvilist valgust, et näidata eriti peenete tolmuosakeste kontsentratsiooni ruumis.

LG Signature toodete müüki alustatakse pärast CESi lõppu põhiturgudel Põhja-Ameerikas, Euroopas ja Aasias. Rohkem infot LG toodete kohta CES tehnoloogiamessil: www.LGnewsroom.com/ces2016

LG Signature tutvustav video: