LG esitleb maailma suurimat OLED kommerts-ekraani

Maailma juhtiv OLED telerite tootja LG esitles Lõuna-Korea Incheoni lennujaamas kaht maailma suurimat OLED reklaamekraani. LG tegi ekraanide loomisel koostööd tunnustatud Prantsuse disainifirmaga Wilmotte & Associés, mis kaunistavad nüüd auhinnatud Incheoni lennujaama peaterminali.

OLED Signage Incheon Airport_2

Iga reklaamekraan koosneb 140 55-tollisest OLED paneelist, moodustades 13m kõrguse ja 8m laiuse ekraani. Kahel nõgusal hiigelekraanil on olemas kõik OLED tehnoloogia omadused. Näiteks demonstreerib OLEDi ekraani võlusid väga hästi ilutulestiku näitamine öise taeva taustal. Kuna OLEDi iga piksel eraldab ise valgust, ei ole vaja tugevat LED taustavalgust. See muudab ekraanid ka kergemaks ja paigaldamise paindlikumaks, vajades laest rippudes vaid minimaalset tuge.

OLED Signage Incheon Airport_3

„Need OLED ekraanid täiendavad ideaalselt meie lennujaama tehnoloogilisi arendusi, mille poolest me tuntud oleme,“ ütles Incheon International Airport president ja tegevjuht Park Wan-su. „Me oleme alati valmis lennujaama külastatavatele miljonitele reisijatele Korea tehnoloogiat tutvustama. OLED on selle üks parimaid näiteid.“

OLED Signage Incheon Airport_1

„Kuigi oleme väga uhked maailma suurima OLED reklaamtahvli üle, on meil siiski veelgi suurem rõõm tutvustada OLED tehnoloogiat nii paljudele reisijatele kogu maailmast,“ ütles LG B2B Solution Development Function Divisioni vanem asepresident Ro Se Yong. „OLED tehnoloogia eeliseid saab ainult vaadata, mitte sõnadega selgitada.“