Google Play Movies & TV nüüd saadaval LG nutitelerites

Alates kuu algusest saavad LG nutiteleri omanikud nautida tuhandeid filme ja telesaateid rohkem kui 100 riigis läbi Google Play Movies & TV. LG tööstuse juhtiva webOS nutiteleriplatvormiga (ka varasema NetCast 4.0 ja 4.5) telerites töötav Google Play Movies & TV pakub ajatuid klassikuid, uusi filme ja kultuslemmikuid nii HD kui ka SD formaadis. Teenus jõuab selle kuu jooksul ka Eestisse.

Google Play Movies and TV

Google Play Movies & TV vaatajad saavad rentida või osta tuhandeid Hollywoodi filme ja telesaateid. Kuna kogu sisu tuleb pilvest, saavad vaatajad näiteks alustada vaatamist kodus LG nutitelerist ning jätkata vaatamist pooleli olevast kohast järgmisel päeval oma nutitelefonist, tahvlist või sülearvutist.

„Nutiteleri turg kasvab kiiresti ning sellega seoses ka nõudlus värskema ja kvaliteetse sisu järele,“ ütles LG Electronics Home Entertainment Company telerite ja monitoride divisioni vanem asepresident ja juht. „Selle nõudluse täitmine on üks LG suurimaid prioriteete. Meie tihe koostöö Googlega aitab LG nutitelerite omanike kõrgeid ootusi täita.“

Google Play Movies on saadaval alates sellest kuust LG nutitelerites 104 riigis, alustades USAst, Suurbritanniast, Austraaliast ja Kanadast.