LG võitis 21 CES 2016 innovatsiooniauhinda

Tarbijatehnoloogia ühendus Consumer Technology Association (CTA) tunnustab tehnoloogiaettevõtte LG Electronics (LG) disaini ja tehnoloogiaid 21 autasuga. Auhinnatud tooteid saab näha 6.-9. jaanuaril Las Vegases toimuval CES 2016 tehnoloogiamessil. LG võitis mainekad 2016 CES innovatsiooniauhinnad kümnes konkurentsitihedas kategoorias: kodumasinad, arvutiosad, arvuti riistvara ja komponendid, nutikodu, videoekraanid, kõrvaklapid, kantav tehnoloogia, juhtmevabad seadmed ning juhtmevabade seadmete aksessuaarid.

2016 CES Best of Innovation_logo

CES 2016 innovatsiooniauhindade võitjate hulka kuuluvad LG 2016. aasta 77-tolline 4K OLED teler, LG uus nutitelefon LG V10 ning LG Twin Wash pesumasin koos alumise SideKick pesusahtliga. LG OLED telerid võitsid juba neljandat aastat järjest CES innovatsiooniauhinna.

„LG on vastavalt oma tunnuslausele pühendunud innovatsioonile parema elu nimel ning meie 2016. Aasta CES innovatsiooniauhinnad 10 erinevas kategoorias näitavad, et täidame oma brändi lubadust,“ ütles LG Electronics USA president ja tegevjuht William Cho.

2016.aasta CES parimate videoekraanide innovatsiooni auhinna võitnud LG 77-tolline 4K OLED teler pakub lisaks stiilsele välimusele HDR premium jõudlust ning kõrgetasemelist pildikvaliteeti, millel ideaalsed mustad toonid ning kirkad värvid igast vaatenurgast jälgides. Võitjate hulgas on ka uus UltraWide monitor ning sülearvutite tooted.

2016 CES Innovation_logo

LG Twin Wash pesumasin SideKick pesusahtliga on tööstuse esimene kodune pesuinnovatsioon, mis lubab kasutajatel pesta kaks kogust pesu korraga. SideKick lisa pesusahtel on spetsiaalselt kujundatud väikeste koguste pesu pesemiseks. See sobib pea kõikide LG eestlaetavate pesumasinatega alates 2009. Aastast. Veel üks CES’i poolt auhinnatud pesupesemise innovatsioon LG Styler on stiilne uus rõivaste hooldussüsteem, mis on lihtne ja ajasäästlik viis õrnade rõivaste hoolduseks, nagu näiteks ülikonnad, mantlid, pluusid ja kampsunid.

Uut LG V10 nutitelefoni tunnustas CTA piiride nihutamise eest mobiiliinnovatsioonis. V10 on loodud vastupidavaks ning sellel on kaks ekraani ja eesmist kaamerat, manuaalne videorežiim ja 32 bitine Hi-Fi DAC.

Teiste 2016 CES innovatsiooniauhinna pälvinud mobiilitoodete hulgas oli ka 2. generatsiooni LG Watch Urbane , LG TONE active ja LG Rolly klahvistik.

CTA poolt sponsoreeritud ja Ameerika tööstusdisainerite poolt tunnustatud CES innovatsiooniauhinnad toovad esile tootearendust, tehnoloogiadisaini ja insenerioskusi. CES innovatsiooniauhindu valitakse igal aastal tunnustatud tööstusdisainerite, inseneride ja ajakirjanike paneeli poolt, kes hindavad esitatud tooteid erinevate kriteeriumite põhjal, sealhulgas väärtus kasutajale, esteetilisus, innovaatiline disain, kvaliteet ja panus elukvaliteeti.