LG nimetati Red Dot 2015 auhinnajagamisel aasta brändiks

LG pälvis ühel maailma olulisimal disainiauhindade konkursil Red Dot Award aasta brändi tiitli. Selle tunnustusega asetati LG ühte ritta selliste eelnevate võitjatega nagu näiteks PepsiCo, Audi AG ja Mercedes-Benz. LG on ka kolmas ettevõte, kes on võitnud nii aasta brändi kui ka aasta disainimeeskonna tiitli, mille LG pälvis 2006. aastal.

CD2015_Brand_of_the_year_rgb

Aasta brändi tiitel omistati LG-le viimase aasta jooksul saavutatud 13 Red Dot Award kommunikatsioonidisaini kategooria võidu eest. Sel aastal olid võidutoodete hulgas ka LG G4 ja LG Watch Urbane, mis mõlemad esindavad ettevõtte lihtsamat ja intuitiivsemat kasutajaliidese disaini, mis kohandub vastavalt igale kasutajale.

G4GUI_main

„LG Electronics brändi juhtimine on võrreldav ettevõtte oskuste ja kogemustega. Nende tunnuslause „Life’s Good“ võtab selle hästi kokku,“ ütles Red Dot asutaja ja tegevjuht Dr. Peter Zec. “Igaüks, kes investeerib LG toodetesse, märkab koheselt, et tema elu muutub tänu sellele veidi atraktiivsemaks. Nii töötabki veenev brändijuhtimine.“

„Oleme Red Dot Award tunnustuse eest tänulikud. See näitab LG disainivaldkonna juhtpositsiooni ning kindlustab, et oleme oma innovatiivse disaini ja intuitiivse tarbijakogemuse loomisega õigel teel,“ ütles LG Electronics asepresident ja korporatiivdisaini juht Noh Chang-ho. “Me jätkame loovate lahenduste disainimist ja arendamist, mis annavad positiivset emotsionaalset tagasisidet ning süvendavad meie brändi ja tarbijate suhet, toetades meie motot “Innovatsioon parema elu nimel”.”

Logo 수정 사항

LG’le antakse avalikult tiitel üle 6. novembril Berliinis toimuval Red Dot auhinnagalal.

LG võidutooteid saab näha siit: www.red-dot.de/cd.