LG Nexus 5X tuleb Eestis müügile järgmisel nädalal

LG ja Google uusim toode, nutitelefon Nexus 5X, tuleb Eestis müügile alates 9. novembrist. Nexus 5X telefonil on Google uusim mobiilseadete operatsioonisüsteem Android 6.0 Marshmallow ning see pakub paremat jõudlust, häid kaameraomadusi ja täiustatud turvalisust. Lisaks on uus nutitelefon suhteliselt kompaktne, kerge ja taskukohase hinnaga.

nexus-5x-1

Nexus 5X nutitelefonil on terav 5,2-tolline 423ppi Full HD IPS ekraan ning täiustatud In-Cell puutetehnoloogia, mis võimaldab kiiremat puutereaktsiooni, paremat ekraani nähtavust välitingimustes ning teravamaid fotosid. Telefoni Qualcomm Snapdragon 808 protsessor pakub sujuvat ja lihtsat töökindlust iga ülesande sooritamisel ning kiire Type-C USB laadija tagab vaid 10-minutilise laadimisaja jooksul aku kestvuse kuni ligi neljaks tunniks.

nexus-5x-3

Nexus 5X telefoni tagumine kaamera teeb 12,3MP fotosid ning eesmine kaamera 5MP. Nii 1,55µm sensor tagumisel kaameral kui ka 1,4µm sensor ekraani kohal lasevad endasse rohkem valgust, tehes erksaid ja detailseid fotosid ka kehvemates valgusoludes. Nexus 5X on võimeline jäädvustama ka 4K ja aegluubis videosid.

Nexus Imprint sõrmejäljelugeja asub tagumisel korpusel, kus sõrm telefoni kasutades tavaliselt asetseb. Üks puudutus sensorile lülitab Nexus 5X ekraani sisse ning avab ekraaniluku, et seda saaks kohe kasutama hakata.

nexus-5x-2

Põhiomadused:

 • Kiibistik: 1.8 GHz Qualcomm® Snapdragon™ 808
 • Operatsioonisüsteem: Android 6.0 Marshmallow
 • Ekraan: 5.2-tolli Full HD IPS (1920 x 1080 / 423ppi)
 • Mälu: 2GB LPDDR3 RAM / 16 or 32GB eMMC ROM
 • Kaamera: Tagumine – kuni 12.3MP koos F2.0 avagaeesmine – 5MP koos
 • Aku: 2,700mAh (sisseehitatud)
 • Mõõtmed: 147 x 72.6 x 7.9mm
 • Kaal: 136g
 • Võrk: LTE-A Cat 6
 • Ühenduvus: Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / Bluetooth 4.2 / NFC / Type-C USB
 • Värvus: Carbon / Quartz / Ice
 • Muu: 4K Video / Dual Flash / IR Laser Auto-Focus / Fingerprint Sensor