LG laiendab OLED telerite valikut Eestis taskukohasema mudeliga

LG teatas uue OLED teleri müügile tulekust Eestis. Mudel 55EG910V on 55-tolline suur nõgus Full-HD OLED teler, mis kasutab webOS 2.0 platvormi, kahetuumalist CPU protsessorit, Magic Remote teleripulti ning sellel on passiivne 3D. Mudel on eriti õhuke, olles kõige õhemast kohast vaid 4,8mm paks. 55EG910V pakub võimalust nautida OLED teleri tehnoloogiat parema hinnaga. Hetkel on LG ainus tootja, mis OLED telereid Eesti turul pakub.

EG92_EG91 (B)_2

Tööstuse juhtiv LG OLED ekraanitehnoloogia tagab, et teleripilt on ideaalsete mustade toonidega ning lõputu kontrastisuhtega. Kasutades ettevõtte patenteeritud WRGB tehnoloogiat lisab OLED teler oma pikslistruktuuri ka valged alampikslid, mis lubavad veelgi kirkamaid värve. LG Optimized True Color tehnoloogia reguleerib värvistabiilsust hoolimata heleduse variatsioonidest ning pakub tänu naturaalsetele värvidele suurepärast vaatamiskogemust. Maksimaalselt 0,001ms reageerimiskiirusega on LG OLED telerid rohkem kui 1000 korda kiiremad kui tavalised LCD telerid.

EG92_EG91 (B)_13

Mudel 55EG910V on kõige õhemast kohast õhem kui tänased nutitelefonid. Läbipaistev telerialus täiendab vaatamiskogemust sellega, et vähendab ekraani ümber olevat visuaalset müra ning ekraani ümber olevad raamid on peaaegu märkamatult õhukesed. Ekraani kerge nõgusus laiendab märgatavalt teleri vaatamise nurka.

EG92_EG91 (B)_1

55EG910V teleril on LG uusim webOS 2.0 operatsioonisüsteem, mis muudab teleri kasutamise lihtsamaks ja intuitiivsemaks. webOS 2.0 vähendab nutiteleri sisselülitamise aega ning lubab kasutajatel kohandada enda jaoks peamenüüd, muutes sellega lemmiksisule ligipääsu kiiremaks.