LG laiendab TurboWash pesumasinate valikut Eestis energiasäästlikumate mudelitega

LG tõi Baltikumi turule neli uut ja suuremat TurboWash pesumasinat (mudelid:   FH4A8TDN2, FH4U2TDN0, FH4U2VCN2 ja FH4U2VDN). Uued mudelid pakuvad 8 ja 9kg mahutavust samas kompaktses suuruses nagu seeria teised pesumasinad.

FH4U2TDN0-1

TurboWash tehnoloogia ja kiidetud 6 Motion Direct Drive tehnoloogia kombinatsioon tagab pesumasinatele mitte ainult A+++ energiatõhususe vaid ületab seda kohati kuni 40%. Saavutades kiiremad pesemistulemused ning säästes aega ja vett, aitavad uued pesumasinad koduomanikel oma elektriarvetelt kokku hoida ning oma energiatarbimise jalajälge vähendada.

FH4U2TDN0-2

TurboWash pesumasina kõige silmapaistvam omadus on selle tõhusus – seades pesumasina TurboWash režiimi väheneb energiatarbimine kuni 15 protsenti, veekulu kuni 40 protsenti ning pesutsükkel kestab vähem aega. Tänu sellele saab poole masinatäie puuvillase pesutsükli puhul kokku hoida 36 minutit ning populaarsemate pesutsüklite pikkus on vaid 59 minutit. Lisaks oma väljapaistvale tõhususstandarditele on kompaktsed LG TurboWash pesumasinad saadaval kahe erineva kujundusega – standard ja premium – et sobida igale maitsele ja eelarvele.

FH4A8TDN2_Front

TurboWash on varustatud ka NFC-toega, mis annab võimaluse kiirelt ühildada ja vahetada andmeid nutitelefonide ja pesumasina vahel, laadida alla uusi pesuprogramme ja kiirelt ning efektiivselt leida lahendusi väiksematele tõrgetele, vältides kulukaid ja ebamugavaid klienditoe kõnesid ja remondimehe külaskäiku.