LG pakub webOS 1.0 nutiteleri omanikele tarkvarauuenduste paketti

LG webOS 1.0 operatsioonisüsteemiga nutitelerite omanikud saavad oma telerile peagi tarkvarauuenduse, mis sisaldab muuhulgas ka mitmeid järgmise generatsiooni webOS 2.0 platvormi funktsioone. Tegemist on esimese nutiteleritele mõeldud tarkvarauuendusega, mis lisaks eelmise platvormi vigade parandusele pakub juurde ka uusi funktsioone.

WebOS Value Pack Upgrade

Uuendatud LG webOS 1.0 sisaldab selliseid funktsioone nagu My Channels, Quick Setting, Input Picker ja Live Menu ning suurendab kasutusmugavust tänu veelgi intuitiivsemale keskkonnale, mugavatele kiirvalikutele, kiiremale seadistamise ajale ning suuremale reageerimiskiirusele.

My Channels funktsioon lubab kasutajatel lisada oma lemmikkanaleid otse peamenüüsse. Quick Settings lubab vaatajatel seadistada webOS nutitelerit ilma telerivaatamist katkestamata ning Input Picker tunneb koheselt ära nutiteleri külge ühendatud välised seadmed. Uuendus täiustab ka menüü kasutajaliidest, et muuta sisu otsimine lihtsamaks ja intuitiivsemaks.

„Sellise mastaabiga tasuta uuendus on nutiteleri tööstuses esmakordne ning oleme uhked, et saame nutitelerite omanike jaoks uusi standardeid luua,“ ütles LG Home Entertainment Company seenior asepresident ja telerite ja monitoride divisioni juht Lee In-kyu.

webOS 1.0 tarkvarauuendus jõuab kasutajateni alates 21. septembrist. Kui webOS 1.0 platvormi kasutataval nutiteleril on automaatne uuenduste valik sisse lülitatud, uuendab teler ennast automaatselt ise. Kui antud valik ei ole sisse lülitatud, saavad kasutajad teleriekraanile teate, mis juhendab neid samm-sammult, kuidas platvormi uuendada.

IFA 2015 külastajad saavad webOS 1.0 uuendustega tutvuda 4.-9. septembrini Berliinis.

  • Indrek

    Kas LG hakkab kunagi pakkuma ka Elioni DigiTV App-i, mis võimaldab vaadata Elioni ilma digiboxita?

  • untsakas

    web os 2.0 smartTv’ga on see peatselt võimalik