LG tutvustab taskusse mahtuvat täismõõdus klaviatuuri nutiseadmetele

LG tutvustab IFA 2015 tehnoloogiamessil tööstuse esimest kaasaskantavat rullikeeratavat klaviatuuri LG Rolly Keyboard (KBB-700), mida saab neljakordselt kokku voltides muuta mugavalt kaasaskantavaks „pulgaks“, mis mahub lihtsalt taskusse, käekotti või kohvrisse.

LG Rolly Keyboard 1

Kontrastsete klahvide ja sisseehitatud nutiseadme alusega Rolly Keyboard 17mm laiustel klahvidel trükkimine on sama lihtne nagu 18mm klahvidega nutiarvutite klaviatuuril. Erinevalt painduvatest silikoonist klaviatuuridest on LG Rolly Keyboard valmistatud vastupidavast polükaronaadist ja mustast ABS plastikust, tänu millele on trükkimise tunnetus sarnasem tavalisele klaviatuurile. Klaviatuuri küljes on ka kaks välja keeratavat tuge nutitelefoni või tahvelarvuti püstihoidmiseks. Vaid klaviatuuri lahtirullimisega võib see ühenduda automaatselt Bluetooth 3.0 ühenduse abil kahe erineva nutiseadmega, mille vahel on võimalik klaviatuuri kasutamist vahetada vaid nupuvajutusega. Klaviatuur kestab ühe AAA patareiga tavapärase kasutamise juures kuni kolm kuud.

LG Rolly Keyboard 4

„LG Rolly Keyboard on vaid üks paljudest nutikatest aksessuaaridest, mida järgnevate kuude jooksul esitleme,“ ütles LG Electronics Mobile Communications Company asepresident ja innovatiivsete tarbijaseadmete esindaja Seo Young-jae. „Meie eesmärk oli luua toode, mis lisab LG nutitelefonidele väärtust ning esindab unikaalset ennenägematut disaini.“

LG Rolly Keyboard 3

LG Rolly Keyboard 5

LG Rolly Keyboard 2

LG Rolly Keyboard

Rolly Keyboard tuleb septembris esimesena müügile USAs ning seejärel neljandas kvartalis põhiturgudel Euroopas, Ladina-Ameerikas ja Aasias. Seadme hind ja saadavus teatatakse igal turul eraldi. 4.-9. septembrini on LG Rolly Keyboard klaviatuuriga võimalik tutvuda Berliinis IFA 2015 tehnoloogiamessil.