Värskeim Android Wear uuendus tagab LG G Watch R nutikellale WiFi-suutlikkuse

LG G Watch R nutikell muutub tänu uusimale Android Wear uuendusele WiFi-suutlikuks, mis võimaldab kasutajatel teateid vastu võtta ka ilma Bluetooth ühenduseta.

LG G Watch R Wi-Fi

Lähipäevade jooksul on kogu maailmas saadaval Firmware Over-the-Air (FOTA) uuendus, mis muudab LG G Watch, G Watch R ja Watch Urbane nutikellad mitmekülgsemaks. LG on pühendunud Android kantavate süsteemide arendamisele ning on esimene ettevõte, kes on tutvustanud kolme erinevat Android Wear toodet.

Lisaks G Watch R WiFi-suutlikkusele toetavad kõik kolm nutikella nüüd ka interaktiivseid kella-ekraane, mille kasutajad saavad alla laadida Google Play keskkonnast. Puutetundlikud interaktiivsed ekraanid võimaldavad kasutajatel mugavalt lisainformatsiooni hankida.

Äsjane uuendus võimaldab LG Android Wear seadmetel kasutada erinevaid rakendusi nagu näiteks ilmateade või tõlkerakendused. Kuna puudub vajadus telefoni sisse- või väljalülitamiseks, tõstavad Android Wear rakendused kasutajamugavust ning aitavad säästa aega.

Lisainformatsioon uuenduse ning selle võtmefunktsioonide kohta on kättesaadav Google ametlikus Android Wear blogis.