LG G4 ja teised LG tooted võitsid EISA tehnoloogiaauhindade jagamisel neli autasu

 

LG võitis Euroopa pildi- ja heliühenduse EISA auhinnajagamisel neli autasu. LG OLED telerid võitsid auhinna juba neljandat aastat järjest ning G-seeria telefon pälvis tiitli teist aastat järjest. Sel aastal oli auhinna võitjate hulgas ka LG lipulaevast nutitelefon LG G4. EISA koosneb 20 Euroopa riigi 50 multimeedia ajakirja esindajast, kes otsustavad igal aastal EISA auhinnajagamisel, millised on Euroopa parimad teholoogia-, disaini- ja innovatsioonitooted.

LG G4_EISA Award

LG G4 võitis Euroopa nutitelefoni kaamera auhinna suuresti tänu oma võimsale 16MP OIS 2.0 kaamerale, millel on F1.8 avaga objektiiv. Laseriga autofookus ja F1.8 avaga objektiiv lubab kasutajatel teha selgeid pilte ka hämarates valgusoludes. Kaamera Color Spectrum Sensor kohandub valge tasakaalu ja värvidega, et luua suure kontrastsusega ja autentsete värvidega elutruid pilte. EISA kohtunikud tunnustasid ka G4 uut IPS Quantum Display ekraani selle võimsuse eest.

LG 4K OLED TV 65EG960V_EISA Award

LG 4K OLED telerimudel 65EG960V võitis auhinna Euroopa kodukino telerite kategoorias. Teleri 65-tolline nõgus ekraan toodab eriti kontrastset ja elutruude värvidega kaasahaaravat pilti. Teleri isehelenduvad pikslid suudavad luua ideaalseid musti toone ja värve ning kiire reageerimiskiirus aitab eemaldada kiire liikumisega kaasnevat hägu, pakkudes kinosarnast pildikvaliteeti.

LG PRIME UHD TV 65UF950V_EISA Award

Teiste LG toodete hulgas võitis EISA autasu ka LG 65-tolline webOS 2.0 operatsioonisüsteemiga SUPER UHD teler (mudel 65UF950V), mis sai nominatsiooni „Euroopa nutitelerid 2015-2016“ kategoorias. Mudel 65UF950V pakub konkureerivatest LCD teleritest paremat pildikvaliteeti ning ka kõrgeklassilist kasutamismugavust. webOS 2.0 platvorm sisaldab kasulikke funktsioone, kuid on siiski jäänud truuks oma eelkäija lihtsusele ja intuitiivsusele.

LG Watch Urbane_EISA Award

Lisaks võitis Euroopa kantavate seadmete kategoorias auhinna elegantse disaini ja täismetallist kerega LG Watch Urbane nutikell. Kellal on 1,3-tolline ümmargune OLED ekraan resolutsiooniga 320×320 pikslit, 1,2GHz Qualcomm Snapdragon™ 400 protsessor ja 4G mälu.