YouTube’i staarid näitavad LG G4 nutitelefoniga oma loovust

LG tegi taas koostööd YouTube kõige kuumemate staaridega üle maailma, et tuua esile LG G4 nutitelefoni kõige paremaid ja unikaalsemaid omadusi. Viis YouTube kuulsust ja tiimi võtsid vastu väljakutse, et luua kogu suve jooksul G4 telefoniga meelelahutuslikke videoid ja jutustada lõbusaid lugusid.

LG-G4-Youtube-Campaign

Siiani on valminud ning YouTube’s üleval 9 videot viielt erinevalt staarilt:

  • Alex Chacón’i YouTube videosid on vaadatud juba üle 18 miljoni korra. Alex sai tuntuks filmides endast 600 päeva jooksul 36-s riigis ülipopulaarse videoselfie. LG G4 võttis ta kaasa reisile Lääne USA-sse, filmides hingematvaid selfie-stseene ning andes vaatajatele nõuandeid, kuidas ise vingeid selfie’sid teha.
  • Kolmeliikmelisel Brasiilia meeskonnal Barbixas videosid on YouTube’s vaadatud üle 525 miljoni korra. Barbixas sai kuulsaks tänu oma live improvisatsioonishowle. LG G4 tõi nende fännid neile lähemale kahes videos, sealhulgas ka lõbusa lavataguse jäädvustusega.
  • Dude Perfect’i videosid, kes tegi möödunud aastal trikivideo LG G3 laseriga autofookuse demonstreerimiseks, on vaadatud üle 780 korra. Seekord võttis Dude Perfect kaasa ka maailma parima lakrossimängija Paul Rabil’i, , et näidata oma fännidele G4 kaamera parimaid omadusi.
  • Veel üks brasiillane Felipe Neto on tuntud Parafernalla meelelahutuskanali eestvedajana. Oma videotes keskendub Felipe selfie’dele ning jagab lõbusaid nippe, kuidas LG G4’ga ideaalseid selfie’sid teha.
  • Populaarne Türgi duo OHA Diyorum räägib jalgpallireeglite painutamisest ja sellest, kuidas õigesti Bahlava’d süüa. Sellega on nad teeninud üle 2,1 miljoni vaatamise.

Videoid saab vaadata LG YouTube kanalist, LG ametlikult Facebooki lehelt või iga staari enda YouTube kanalist.