LG innovatsioon teleritehnoloogias pälvis tunnustust mõlemal pool ookeani

 

LG Art Slim nõgus 4K OLED teler pälvis 11. iga-aastasel Value Electronics TV Shootout konkursil võitja tiitli, edestades CE nädalal New Yorkis nelja konkureerivat lipulaevast Ultra HD telerimudelit ning teisi juhtivaid kaubamärke. Nädal varem võitsid LG OLED ja Ultra HD telerid teist aastat järjest aasta kõige innovatiivsema kaubamärgi tiitli Plus X Award Night auhinnajagamisel Bonnis, Saksamaal.

TV Shootout - LG USA Tim Alessi and Value Electronics Robert Zohn

Value Electronics TV Shootout USAs on iga-aastane üritus, mis võrdleb omavahel maailma suurimate teleritootjate lipulaev-telereid, et selgitada välja, milline neist näitab parima kvaliteediga pilti. 65-tolliste telerite klassis hääletati nii osalejate, kui ka ekspertpaneeli poolt parimaks teleriks LG Art Slim nõgus 4K OLED teler (mudel 65EG9600). Teleri puhul hinnati muuhulgas selliseid pildikvaliteedi näitajaid nagu musta tooni tase, tajutav kontrast, värvitäpsus ja liikumisresolutsioon. LG 65EG9600 pildikvaliteet edestas konkurentide parimaid Ultra HD lame- ja nõgusa ekraaniga telereid ning krooniti 2015. aasta telerite kuningaks.

LG nõgus 4K OLED teler kombineerib ekspertide arvates parima pildikvaliteediga ekraanil Ultra HD detailid ülima kontrasti ja rikaste täpsete värvidega, mida saab toota ainult OLED ekraan. OLED’i revolutsiooniline tehnoloogia pakub inspireerivat pildikvaliteeti koos ideaalsete mustade toonide ja hämmastava värviga, isegi laia vaatenurga puhul. LG Art Slim disainifilosoofia on loodud täiendama iga siseinterjööri, sest teler on eriti õhuke ning stiilse raamideta kujundusega.

Mõned päevad varem saavutas LG siinpool ookeani Bonnis, Saksamaal prestiižsel Plus X Award Night auhinnatseremoonial aasta innovatiivseima kaubamärgi tiitli. Juba 12. aastat järjest tunnustab Plus X Award innovatiivseid, tulevikku suunatud ja nn „Plus X“-faktoriga teisi omasuguseid edestavaid spordi- ja elustiilitooteid. LG teleritehnoloogia avaldas Plus X Award žüriile eriti muljet 4K OLED teler (mudel 77EC980V).