LG püstitas järjestikuste selfie’de Guinnessi rekordi

LG teatas, et teenis välja koha Guinnessi rekordiraamatus tänu massilisele selfie’ aktsioonile Mexico City’s, millest võttis osa üle 2500 inimese. Maailma pikim järjekord iseendast pilti tegevatest inimestest kogunes 13. juunil Chapultepec lossi läheduses. Võidukas rekordikatses osalejad jäädvustasid end pildile LG G4 nutitelefoniga, mida ulatati edasi inimeselt inimesele.

G4 Guinness World Record 3

Enam kui 746 individuaalselt või kaaslastega tehtud selfie’t ületas võimsalt eelmisel kuul USA’s püstitatud rekordi, mille käigus kogunes ühetekokku 531 järjestikust fotot. Guinnessi maailmarekordi esindaja Alex Angert jälgis Mexico City’s toimunud rekordikatset kohapeal ning tulemust vormistatakse hetkel Guinnessi peakorteris ametlikuks.

G4 Guinness World Record 2

„Rekordikatse käigus tehti üks selfie iga 10 sekundi järel ning LG G4 nutitelefon, mida inimeselt inimesele edasi anti, pidas kahetunnise aktsiooni vastu ilma ühegi laadimise või akuvahetuseta,“ ütles ürituse koordinaator Daniel Aguilar. „G4 oleks kauemgi vastu pidanud, kuid kahjuks lõppes järjekord ära.“

G4 Guinness World Record 1