LG tõi Eestis müügile uue Hi-Fi helisüsteemi

LG laiendas Eestis oma helisüsteemide valikut, tuues müügile uue 2900W Hi-Fi süsteemi (mudel CM9740). CM9740 helisüsteemil on hea jõudlus ja eriliselt häälestatud bass, et tekitada tõelist suvefestivali tunnet igas kodus. Süsteemile on lisatud ka mitmeid lisafunktsioone, nagu näiteks Smart DJ, Auto DJ ja X Flash, samuti mitu muusika striimimise võimalust.

LG_HI-FI_CM9740

Väikese kerega LG CM9740 Hi-Fi süsteem loob valju ja selget 2900W heli, mida täiendab dünaamiline ja sügav bass. Süsteem koosneb kahest 62cm kõrgusest kõlarist ning stiilsest musta ja punast värvi põhiseadmest.

Smart DJ võimaldab kasutada selliseid heliefekte nagu Flanger, Phaser, Chorus ja Delay, luua rütme Backspin, Crossfade ja Beatbox efektidega või kasutada scratch’imist ja vokaalisämpleid, et häälestada oma lemmiklugusid. Auto DJ sulandab sujuvalt üleminekud ühelt loolt teisele ning X Flash võimaldab kasutajatel ka visuaalselt näha kuulatavat muusikat, vaadates punaseid ja valgeid LED tulesid muusika rütmi järgi „tantsimas“.

LG_HI-FI_CM9740_2

CM9740 helisüsteemil on mitu ühenduvuse võimalust, sealhulgas USB, Bluetooth ning Portable In. Bluetoothi abil saab juhtmeta striimida muusikat nutitelefonilt või muult sobivalt seadmelt. 3,5mm minisisendiga saab ühendada iga muusikaseadme, millel on kõrvaklappide väljund. USB Direct Recording otselindistuse funktsioon lubab salvestada USB pulgale lugusid CD’lt või raadiost, neid samal ajal kuulates.

Lisaks klassikalisele juhtpuldile saab Hi-Fi helisüsteemi juhtida ka mobiilirakendusega LG Bluetooth Remote App, mis teeb igast NFC-ühendusega nutitelefonist või tahvelarvutist helisüsteemile täielikult töötava puldi.