LG Innotek arendab eriti laia avaga kaameramoodulit

Maailma juhtiv komponentide ja materjalide tootja LG Innotek teatas, et arendab 16MP kaameramoodulit avaga on f/1.8, mis on seni suurima avaga kaamera, mis nutitelefonidele toodetud on. Mooduli masstootmist alustati LG Innoteki tehases sel nädalal ning kasutajad saavad seda esimesena proovida kuu lõpus esitletaval LG G4 nutitelefonil.

lg-g4-camera

Täiustatud kaameradisain laseb kaamerasilmast sisse 80 protsenti rohkem valgust, kui paljukiidetud G3 kaamera. Rohkem valgust tähendab, et hämaras tehtud piltidel paistavad objektid paremini välja ning kiiresti liikuvate objektide pildistamisel on piltidel vähem hägu. Suure avaga nutitelefonide kaamerate tootmine on siiani olnud väljakutse, kuna nende keerukas ja suur moodul peab mahtuma tänapäeva nutitelefoni väga väikesesse keresse.

Lisaks sellele, lõi LG Innotek selfie’de kasvava populaarsuse tõttu 8MP eesmise kaamera, mis on suurima resolutsiooniga saadaolev kaamera. Selle suureresolutsioonilise mooduli üliõhuke IR filter ei lase infrapuna kiirtel kaameraobjektiivi siseneda, seega teeb kaamera naturaalsemate ja täpsemate värvidega pilte. 0,11mm filter on ligi poole õhem kui konkureerivad IR filtrid.

„Meil on väga hea meel näha oma tehnoloogiat LG uuel lipulaev-nutitelefonil, sest usume, et meie kaameramooduli jõudlus, täpsus ja operatiivsus avaldab ka tarbijatele muljet,“ ütles LG Innoketi tegevjuht Ung-beom Lee.