LG näitab tuleviku nutiautos oma uusimaid tehnoloogiaid

LG näitab 3.-15. märtsil Šveitsis toimuval 85. Genfi rahvusvahelisel motoshow’l oma erinevaid tooteid autotööstusele. Koostöös autodisaini stuudioga Italdesign Giugiaro on LG panustanud mitmete oma toodete ja tehnoloogiatega kontseptauto Gea loomiseks.

Smartcar1

LG poolt on toodetud kõik Gea siseekraanid. 12,3-tolline full HD IPS ekraan, mis haldab põhiseadeid ning näitab muud infot, on paigutatud keskele ja kõrvalistuja ette. Lisaks on ees ja taga konsoolil 6-tolline nõgus HD plastikust OLED ekraan.

LG tehnoloogiat ei leia ainult auto seest, vaid ettevõtte Surface Illumination (SI) LED tehnoloogia on kasutusel ka tagatuledes. Lisaks on autol kolm tagakaamerat, mis töötavad vaid siis, kui need on kasutusel ning mis asendavad tavalisi tahavaatepeegleid.

smartcar2Gea ühildub LG uusima nutikellaga LG Watch Urbane LTE, mida tutvustati hiljuti Barcelonas toimunud Mobile World Congressil 2015. Tänu eksklusiivsele rakendusele saab LG Watch Urbane LTE autolt teateid ja muud infot ning selle abil saab avada ja lukustada ka auto uksi.

smartcar3„Ma usun, et selline koostöö on LG’le väga oluline,“ ütles LG Electronics Vehicle Components Company president ja tegevjuht Woo-jong Lee. „Tehes koostööd sellise globaalselt tuntud ettevõttega nagu Italdesign Giugiaro, aitab koostöö kindlasti LG’l paremini mõista nutiautode turgu, mis muutub tulevikus järjest enam olulisemaks.“