LG näitab MWC 2015 tehnikamessil oma innovaatilisi mobiilitooteid

LG tutvustab sel aastal Barcelonas toimuval Mobile World Congress (MWC) tehnikamessil oma innovatiivsete mobiilitoodete laia valikut, sealhulgas G Flex2, peamisi kantavaid seadmeid ning keskklassi nutitelefonide seeriat. „Innovatsioon parema elu nimel“ egiidi all näidatakse uusi tooteid neljas erinevas tsoonis, et esitleda LG järgmise aasta strateegiat.

MWC2015_00

G Flex2 tsoon

G Flex2 on hetkel LG kõige edasijõudnum nutitelefon. Telefonil on ergonoomiline ja esteetiline nõgus disain, 5,5-tolline realistlikku ja teravat pilti näitav Full HD ekraan ning võimekas kasutajakeskkond, mis toob välja LG liidriomadused nii disainis kui ka tehnoloogias.

MWC2015_06

Massitoodete tsoon

LG esitleb esmakordselt oma keskklassi nutitelefonide valikut, mille eesmärgiks on tuua kõrgklassi telefonide eelised ja omadused laiema kliendisegmendini. Kõigil neljal mudelil – Magna, Spirit, Leon ja Joy – on kõrgklassi disain, in-cell puuteekraan ja näiteks sellised kasutajakeskkonna funktsioonid nagu Gesture Shot ja Glance View. Kõik neli mudelit on saadaval nii 3G kui ka LTE versioonides.

MWC2015_05

Kantavate seadmete tsoon

LG tutvustab MWC 2015 messil esmakordelt kaht uut nutikella. Soliidse klassikalise välimusega LG Watch Urbane tabab eriti hästi ajanäitaja ilu ja luksuse. LG Watch Urbane LTE on maailma esimene nutikell, mis pakub NFC ja LTE võimalusi. Selle unikaalse seadmega saab teha VoLTE kõnesid või vahetada andmeid ilma nutitelefoniga ühendumata. LG Watch Urbane LTE raadiosaatja ehk push-to-talk (PTT) funktsioon lubab suhelda mitme osapoolega korraga. NFC abil saab LG Watch Urbane LTE abil teostada mõningatel turgudel ka pangaülekandeid või ühenduda tänaste ja homsete nutiautodega.

MWC2015_03

Asjade interneti ehk IoT tsoon

Korea Elektroonilise Tehnoloogia Instituudi (KETI) andmetel esitas LG 139 IoT teemalist patenti, mis on rohkem kui ükski teine Korea ettevõte ning ülemaailmselt neljas suurim patentide kogus. LG ekspertiisi demonstreeritakse MWC messil ettevõtte IoT teenindustsoonis. Koos sõsarettevõttega LG U+ nätiab LG, kuidas G Flex2 nutitelefoniga saab kontrollida kodumasinaid ja muid nutikodu seadmeid. Kasutajad saavad kodust ära olles jälgida G Flex2 ekraanilt kodus toimuvat tänu valvekaameratele ning saada teateid, kui on toimunud sissetungimine. Kasutajad saavad ka teiste kodus olevate pereliikmetega sõnumeid vahetada, kasutades kodust võrku.

MWC2015_01

Lisaks esitlevad LG ja Audi seda, kuidas muuta autosõidukogemus mugavamaks, kasutades LG Watch Urbane LTE nutikella. Kasutades NFC funktsiooni, saavad autojuhid nutikella abil oma sõidukit lukustada ja lahti teha ning mootorit käivitada. Tulevikus võimaldab LG nutikell kalkuleerida distantsi sihtpunktini, pakkuda teejuhiseid ning kaugust pargitud autoni. Samutiseadistada auto kliimakontrolli ka väljaspool autot.

  • Ants Adolf Tamm

    Ma tahaks seda kella ja autot ja seda naissoost olevust ka lisaks.