Kes rikkus Jenny pulmad?

Jenny seisab hämmingus ühe koha peal, kui värviga täidetud õhupallid tema ümber ühtäkki lõhkema hakkavad. Kui kellegi salakaval käsi on noorpaari südamed murdnud, sekkub uurija, kelle ülesanne on süüdlane tuvastada. Detektiivil on mõttes mitu kahtlusalust ning ta pöördub LG OLED teleri poole, et Jenny pulmaga seotud müstilisi juhtnööre lahata. Õnneks on iga kahtlusaluse liigutused tänu. LG teleri kõrgele pildikvaliteedile näha ning see hakkab samm-sammult müsteeriumi lahendama. Süveneme aga nüüd detailidesse ning taastame igaühe neist LG OLED teleri abil.

 

LG OLED teleri täiustatud 4 värviga pikslitehnoloogia abil tuvastab detektiiv neli kahtlusalust, kes võisid Jenny pulma rikkumises süüdi olla.

 

Kahtlusalune #1: laua all kükitav ettekandja

Detektiivi tähelepanu köitis videos ettekandja, kes kükitas laua all vahetult enne plahvatust. Lisaks sellele hoidis ta käes musta objekti, mis võis olla detonaator. Kui uurija aga LG OLED teleri abil ettekandjat lähemalt uurib, avastab ta, et viimane üksnes toitis musta kassi toidujääkidega. Kuna LG OLED teleri pikslid suudavad heledust ise juhtida ja väljendavad tumedaid toone erakordselt selgelt, tuli ettekandja süüst puhtaks tunnistada.

OLED TV

 

Kahtlusalune #2: Isamees, kelle särgil on punane värv

Uurija juhib tähelepanu teisele kahtlusalusele, kelleks on isamees, kelle särgil oli punane värv juba enne õhupallide lõhkemist. LG täiustatud 4 värviga pikslitehnoloogia võimaldab laia värvivalikut ning –täpsust. Tänu sellele saab uurija teha kindlaks täpse värvi, mida õhupallides kasutati. Kuna see ei kattunud isamehe särgil oleva värviga, langes temagi süüaluste ringist välja.

 

OLED TV

Kahtlusalune #3: Mees mobiiltelefoniga

Jenny pulmas juhtunu kolmas kahtlusalune on mees, kes suunas oma mobiiltelefoni kaamera õhupallide poole vahetult enne nende lõhkemist. Uurija vaatab meest LG OLED teleri abil lähemalt. Tänu teleri kõrgele pildikvaliteedile näeb uurija aga selgelt, et kahtlusalune pildistab mobiiliga liblikat ning ei saanud seega olla teoga seotud.

OLED TV

 

Kahtlusalune #4: Jenny

Viimane kahtlusalune on Jenny ehk pruut ise. LG OLED teleri 4K resolutsioon on Full HD omast neli korda parem ning kuvab veatuid pilte ning videoid. Täiustatud ekraanitehnoloogia abil on võimalik näha, et pruudi pupillid ei olnud plahvatuse hetkel laienenud. Kõige selgem tõestusmaterjal on aga pruudi ning laulja sõrmedel asuv keldi armastuse sümbol. Nii ongi teo autorid selgunud.

OLED TV

 

Kui sa soovid näha, kuidas LG OLED teleri abil oli võimalik kõik sündmused taasluua, tutvu Jenny pulma looga täpsemalt siin: www.lgperfectpicture.com/