Eesti turule jõudis esimene TurboWash™ tehnoloogiaga pesumasin

Eesti turul on nüüdsest kättesaadav uute tehnoloogiatega pesumasin F14U2TDN0. Tänu TurboWash™ ja 6 Motion Direct Drive tehnoloogiale vastab LG uusim keskkonnasõbralik pesumasin A+++ klassi energiasäästlikkusele ning ületab seejuures selle nõudmised 40%. Uus mudel on energiasäästlik ja kiire, kulutades seeläbi vähem aega ja ja vett.

F14U2TDN0-2

LG TurboWash™ tehnoloogiaga eestlaetavate pesumasinate peamised pesutsüklid kestavad vaid 59 minutit, kasutavad kuni 15% vähem energiat ning kuni 40% vähem vett. Lisaks pihustab Jet Spray otsik loputustsükli ajal riietele tugeva survega vett, et eemaldada riietelt tõhusamalt kõik pesuvahendi jäägid, kasutades samal ajal vähem vett ja energiat.

LG on kaua viibinud nutitehnoloogiate juhtpositsioonil ning tutvustab 2015. aastal täiustatud ühenduvuse ja kasutajamugavusega toodet, millel on võimekus alla laadida uusi pesumasina programme. Near Field Communication (NFC) funktsiooni abil on võimalik kiiresti nutitelefoni ja LG nutiseadmete vahel infot vahetada. NFC märgistamise tehnoloogia abil saavad kasutajad alla laadida uusi pesuprogramme, sealhulgas näiteks spetsiaalselt laste rõivastele mõeldud pesutsükkel. NFC funktsiooniga on varustatud ka Smart Diagnosis™ süsteem, mis tuvastab kiiresti ja efektiivselt pesumasina tõrked juba algusfaasis, mistõttu on võimalik vältida kõrgeid remondikulusid.

F14U2TDN0-1