LG G3 ja Google carboard muudavad virtuaalreaalsuse igapäeva osaks

LG ja Google muudavad virtuaalreaalsuse tavatarbijale kättesaadavamaks. LG VR for G3 virtuaalprillid toimivad Google Cardboard abil. Seadeldis võimaldab G3 nutitelefoni omanikel kogeda erinevaid virtuaalse tegelikkuse rakendusi ja mänge, mida on võimalik alla laadida Google Play kaudu.

LGE_VR02

Erinevalt konkureerivatest virtuaalreaalsuse seadmetest, mis on tüüpjuhul varustatud protsessorite ja ekraanidega, toetub VR for G3 nutitelefoni heli- ja pildivõimekusele ning pakub seeläbi märksa mugavamat lahendust. Tänu LG G3 juhtivale Quad HD ekraanile suudab VR for G3 tagada teravad pildid ning sujuva ja tõetruu kogemuse.

VR for G3 disaini juurde kuulub G3 nutitelefoni signatuurelement Rear Key – tagaküljel asuvad sisselülitamise ja helitugevuse reguleerimise nupud. VR for G3 virtuaalprillidel on Boost AMP-ga varustatud 1W kõlarid, mis toodavad selget ja rikkalikku heli. Kasutajad saavad seadelist kombineerida LG Tone Infinim™ Bluetooth kõrvaklappidega, muutes meelelahutuse veelgi mugavamaks.

LGE_VR00

VR for G3 virtuaalprillide disain baseerub Google Cardboard eeskujul, mis on veebis kõigile huvilistele kättesaadav. Neodüümist ringmagnet toote küljel toimib nutitelefoni magneetilise güroskoobi sensori abil, et valida rakendusi ja navigeerida menüüd ilma ekraani puudutamata. VR for G3 ei eelda muud kui telefoni asetamist seadeldisse.

VR for G3 virtuaalprillid jõuavad valitud turgudele käimasoleva kuu jooksul.

LGE_VR03