LG esitleb ISE 2015 messil täiustatud B2B ekraane

LG toob 10.-12. veebruaril Amsterdamis toimuval Integrated Systems Europe (ISE) 2015 messil avalikkuse ette innovaatilised B2B tooted. LG tutvustab digitaalseid kommertstooteid ja telerisarja, mille hulka kuulub 105-tolline Ultra HD Signage ekraan, webOS lahendused ja läbipaistev kommertsekraan. LG juhtivad kommertsekraanid täiustavad avalikke ruume, sealhulgas kaupluseid, lennujaamu, koole, kiirtoidurestorane, hotelle, haiglaid ning kontoreid.

LG_98-inch_ULTRA_HD_Digital_Signage_02_ISE_2015

Smart Hotel TV

LG tutvustab messi külastajatele oma uusimat Smart Platform Signane sarja ja hotellidele mõeldud telerit, mis funktsioneerib webOS platvormi baasil. Lahendus on mugav ning võimaldab alla laadida kasulikku sisu ning arendada samal ajal välja rakendusi, mis vastavad täpselt vajadusele.

WebOS operatsioonisüsteemi abil saavad kasutajad LG Smart Signage platvormi nutitelefoni või tahvelarvuti kaudu koheselt uuendada. Tänu WiFi ühenduvusele puudub vajadus nii juhtmega interneti kui ka kulukate süsteemide järele. WebOS Hotel TV kaudu on võimalik vaadata filme ning teleprogramme. Lisaks võimaldab see külastajatel saada informatsiooni hotelli pakkumiste ning lähedal asuvate meelelahtuste kohta.

LG_Smart_Platform_Signage_with_webOS_02_ISE_2015

 

Lisaks tutvustab LG ISE 2015 messil Remote Management System (RMS) lahendusi. Tehnoloogia võimaldab juhtida nii valgustust, toatemperatuuri, konditsioneeri ja isegi kardinaid. Süsteem muudab hotellikülastuse mugavaks ning võimaldab reguleerida mitmeid toa funktsioone voodist lahkumata.

Läbipaistev ekraan külmikule

ISE 2015 külastajatele tutvustatakse LG M+ tehnoloogiaga varustatud läbipaistvat külmikuekraani, mis tagab täiustatud erksuse, hoides samal ajal elektritarbimise minimaalsena. Reklaamisisu on võimalik kuvada külmiku välisküljele ning külastajad saavad samal ajal tutvuda külmiku sees olevate toodetega.

Esitlemisele tuleb ka LG Mirror Display, millel on täispikkuses puutetundlik ekraan. Tänu Virtual Fitting funktsioonile saavad kasutajad proovida selga erinevaid rõivaid riietusruumi sisenemata. Lisaks sellele saavad kasutajad ekraanile vajutades hõlpsalt muuta ka riiete värve.

LG_Transparent_Display_Dooler_Door_01_ISE_2015

Ülilai Ultra HD Digital Signage

LG toob avalikkuse ette ka ülilaia Ultra HD Digital Signage sarja 84-, 98- ja 105-tolliste ekraanidega. Kõik tooted võimaldavad elutruud pildikvaliteeti ning Full HD ekraanidega võrreldes neli korda paremat teravust. Innovaatililine Interactive White Board (IWB) funktsioon võimaldab kasutajatel kontoris või koolis jagada kohtumiste olulisimaid punkte või tunniplaane internetiga ühendatud süle- või tahvelarvuti kaudu. IWB süsteem on kaugjuhitav seadmete kaudu, mis on ühendatud samasse internetivõrku. 84-tolline mudel suudab tuvastada kuni kümmet puutepunkti samaaegselt, võimaldades mitmetel kasutajatel ekraani samaaegselt kasutada.

LG_98-inch_ULTRA_HD_Digital_Signage_01_ISE_2015 “Oleme väga elevil, et saame ISE 2015 messil oma globaalsetele B2B klientidele mitmeid innovaatilisi tooteid tutvustada,” ütles ütles Hyoung-sei Park, LG Electronics Home Entertainment Company IT äridivisjoni juht. “Suurendame oma kohalolekut globaalsek kommertsekraanide turul, luues koostöösidemed juhtivate süsteemiintegratsiooni ettevõtetega. Usume, et need pingutused panustavad meie ärivõimaluste laiendamisse.”

 

ISE 2015 messi külastajad on oodatud LG boksi (nr 11-K75), et tutvuda ettevõtte innovaatiliste lahenduste ja toodetega.