LG tutvustab Innofest 2015 innovatsioonifestivalil oma uusi tooteid

LG alustab oma iga-aastast InnoFest innovatsioonifestivali tuuri Campo Pequeno’s, ajaloolises kultuurikeskuses Lissabonis, Portugalis. Üritus kannab sel aastal pealkirja „Innovatsioon parema elu nimel.“ Alates 2013. aastast peetava LG InnoFest’i eesmärgiks on tutvustada oma regionaalsetele partneritele ettevõtte erinevaid tooteid nii tarbeelektroonika kui ka kodumasinate kategoorias. Lisaks Lissabonile toimuvad sel nädalal tutvustusüritused ka Kesk-Idas ja Aafrikas ning järgmiste nädalate ja kuude jooksul ka Malaisias, Hiinas ja Põhja-Ameerikas.

02_LG_Europe_Region_Head_Brain_Na_giving_a_speech_at_LG_InnoFest_Europe_held_in_LisboSel aastal on InnoFesti peategelasteks LG lipulaevast 4K OLED telerid, sealhulgas 55-, 65- ja 77-tollised nõgusad ja lameekraaniga mudelid, mis tagavad eriti hea vaatamiskogemuse koos ideaalsete mustade värvide ja lõputu kontrastisuhtega. Innofesti külastajad saavad tutvuda ka laienenud Ultra HD teleritevalikuga, sealhulgas ka uue ColorPrime seeriaga, mis näitab veelgi suuremat värvisügavust ja elulähedasemat pilti. Lisaks demonstreerib LG oma uut Music Flow WiFi seerat koos kahe WiFi Sound Bar´i, kaasaskantava WiFi kõlari ja nõgusa 34-tollise UltraWide Quad HD resolutsiooniga (3440 x 1440) monitoriga. Erikülalisena on kohal ka Euroopa pildinduse- ja heliühingu (EISA) esimees Jorge Gonclaves, kes tutvub esimesena LG uusimate ekraanide ja helitehnoloogiatega.

04_Customers_watching_LG_4K_OLED_TVs_at_LG_InnoFest_Middle_East_Asia_and_Africa_held_in_LisbonLG tutvustab InnoFestil ka oma uusi mugavaid kodumasinaid, sealhulgas keskkonnasõbralikke TurboWash ja 6 Motion Direct Drive pesumasinaid. Pesumasinate pesutsükkel on kiirem ning masinad on vee- ja energiasäästlikumad kui tavalised pesumasinad. Lisaks pesumasinatele näeb InnoFestil ka energiasäästlike Inverter Linear kompressoriga LG külmikuid, mis on töökindlamad ning tekitavad vähem müra. Tutvustatakse ka LG uusimaid topeltuksega Door-in-Door külmikuid, mis tagavad toiduainetele lihtsama ligipääsu, ilma külma õhu kaota.

Uutest toodetest on InnoFestil veel uuendatud riidehooldussüsteem LG Styler, mis puhastab raskesti hooldatavaid rõivaesemeid ning sisaldab ka pükste viikimise funktsiooni. Tutvustatakse ka ettevõtte täiustatud CordZero tolmuimejaid, mille Smart Inverter mootori ning PowerPack tehnoloogia abil muutuvad koristustööd eriti kiireks ja lihtsaks.