LG esitleb uut pesumasinasüsteemi Twin Wash

LG uue Twin Wash süsteemiga saab pesta kaks pesukogust korraga. CES 2015 messil tutvustatud Twin Wash on eraldi sahtel, mida saab mahutada iga LG eestlaetava pesumasina alla ning kus saab pesta väiksemaid ja õrnemaid rõivaesemeid samal ajal, kui pesumasin töötab teisel režiimil.

LG_Twin_Wash_System_02

Kui Twin Wash pesusahtel pole kasutusel, toimib see suure pesumasina alusena ning ühildub LG TurboWash’iga, mis piserdab riietele kontsentreeritud pesuvahendit kiirema pesutsükli läbiviimiseks.

Lisaks Twin Wash süsteemile, tutvustas LG ka mitmeid teisi uusi funktsioone oma pesumasinatel ja kuivatitel. Eco Hybrid kuivati taastöötleb kuumust, et tõsta energiaefektiivsust. See täiendab LG TurboStream mudeleid, mis sarnaselt TurboWash süsteemile piserdavad riietele auru, et kiirendada pesutsüklit. Aur aitab eemaldada ka kortse.

LG_Twin_Wash_System_01

Lisaks kiirusele ja efektiivsusele soovib LG olla juhtiv ettevõte ka oma toodete ühildamisel. WiFi ühendus lubab igal LG uuel pesumasinal ja kuivatil omavahel ühenduda ThinQ rakenduse abil, et saada teateid uute pesutsüklite kohta ning masinaid lihtsamalt programmeerida. Samuti on võimalik seadistada täpseid tsükleid lihtsalt nutitelefoniga pesumasinat puudutades, kasutades NFC-ühendust.