LG tutvustab peagi eriti mahukat topeltuksega külmikut

LG teatas, et planeerib 2015. aastal tutvustada oma esimest eriti suurt topeltuksega Mega-Capacity Door-in-Door külmikut (mudel LPXS34886C). Auhinnatud LG topeltukse kontseptsioon on üks CES 2015 tehnoloogiamessi kõrgklassi külmikute peamisi innovatsioonilahendusi.

LG_Door-in-Door_Refrigerator_02

Uuel mudelil, millele loodetakse saada Energy Star sertifikaat, on kaks eraldiseisvat topeltukse sektsiooni, mis aitavad enim vaja minevad tooted paremini ära mahutada ning vähendavad külma õhu väljapääsu. Parempoolne topeltuks avaneb nupuvajutusega ning sellele pääseb ligi ka seestpoolt, tehes enamkasutatavate toodete nagu snäkkide, jookide ja muude toiduainete korraga külmikusse lisamise lihtsamaks. Vasakpoolne topeltuks avaned ukse all olevat päästikut vajutades ning tagab ligipääsu lisaruumile. Kasutades suure külmikuukse avamise asemel LG innovatiivset topeltukse lahendust väheneb külma õhu väljapääs kuni 47 protsenti ning külmikus olev toit püsib kauem värske.

LG_Door-in-Door_Refrigerator_01

Külmiku musta värvi mustriline viimistlus on ühtaegu nii stiilne kui ka praktiline – sellelt ei paista välja sõrmejäljed ega muud plekid. Külmik on varustatud kergelt eemaldatavate EasyLift kastidega, mille abil saab kasutaja sisemiste lahtrite kõrgust reguleerida, et mahutada näiteks suuremaid või ebahariliku kujuga pudeleid.

LG eriti mahukal topeltuksega Door-in-Door külmikul on olemas ka Smart Diagnosis funktsioon, mis aitab kõnekeskuse esindajatel kiiresti telefoniteel külmiku töö tõrkeid tuvastada. LG Smart Diagnosis rakendus lubab majaomanikel salvestada ja analüüsida külmikult tulevaid signaale, et pakkuda nõuandeid parandusvõimaluste kohta.