LG tutvustab CES tehnoloogiamessil uusi 4K OLED telereid

LG tutvustab täna algaval CES 2015 tehnoloogiamessil Las Vegases oma uusi 2015. aasta 4K OLED telereid. Valikus on seitse erinevat uut 4K OLED telerit – painduvad, nõgusad või lameekraaniga mudelid on saadaval 55-, 65- ja 77-tollise ekraanisuurusega.

LG 4K OLED TV EF9800Kõikidel LG 2015. aasta 4K OLED teleritel on ettevõtte patendeeritud WRGB tehnoloogia. See pikslistruktuur lisab ühe valge alampiksli, mis tagab suurema värvivaliku ja elulähedasemad värvid. Telerites on funktsioonid, mis loovad ideaalsed mustad värvid ning lõputu kontrastisuhte. LG optimeeritud True Color tehnoloogia reguleerib värvistabiilsust, olenemata heleduse variatsioonidest ning loob naturaalsemad toonid. Maksimaalselt 0,001ms reageerimiskiirusega on LG OLED telerid rohkem kui 1000 korda kiiremad kui tavalised LCD telerid. LG OLED teleri vaatajad näevad kõrgkvaliteedilist pildikvaliteeti iga nurga alt vaadates. LCD telerite pildil on nurga alt vaadates kulunud värvid ning väiksem kontrastsus.

LG 4K OLED TV EG9600LG Art Slim disainifilosoofia kohaselt püüab LG luua võimalikult õhukest telerit, hoides samal ajal üldise esteetilise välimuse lihtsa ja minimaalse. Tänu läbipaistvale telerialusele hõljub teler justkui õhus, vähendades ekraani ümber olevat visuaalset müra. Kuigi nõgus teler näeb hea välja, on lihtsust eelistavatele inimestele LG valikus olemas ka tavalised lameekraaniga telerid.

2015. aasta LG OLED teleritel on koostöös audioeksperdiga Harman/Kardon välja töötatud täiustatud helisüsteemid, 4,2-kanaliline tasakaalustatud kõlariteseadistus ning täiustatud LG Ultra Surround System.

LG 4K OLED TVsKõik LG 2015. aasta 4K OLED telerid kasutavad LG patendeeritud uusimat operatsioonisüsteemi webOS 2.0, mis pakub lihtsamat ja intuitiivsemat nutiteleri kasutuskogemust. Tänu webOS 2.0 platvormile väheneb nutiteleri alglaadimise aeg ning kasutaja saab kohandada põhimenüüd oma soovide järgi.