LG esitleb uut WiFi-ga helisüsteemide sarja Music Flow

LG esitleb CES 2015 tehnoloogiamessil oma uut Music Flow WiFi sarja muusika ja filmide austajatele. Sari sisaldab ettevõtte esimest akuga kaasaskantavat WiFi kõlarit (mudel H4 Portable/NP8350), täiustatud WiFi Sound Bar helisüsteeme (mudelid HS7/LAS750M ja HS9/LAS950M) ning 3D Blu-ray DVD mängijat (mudel BP550). Kõik seadmed ühilduvad nii Android kui ka iOS seadmetega.

LG Music Flow_1LG Music Flow WiFi sarja tooteid saab kasutada nii iseseisvalt kui ka ühendada juhtmevabalt iga nutiseadmega, kasutades Advanced Wireless Network ja Dual Band WiFi (2.4/5GHz) tehnoloogiat. Erinevalt teistest juhtmevabadest kõlaritest, mängib nutitelefoniga ühendatud Music Flow WiFi kõlar muusikat edasi ka siis, kui telefonile kõne tuleb. Samuti saab muusikat striimida ka sellistelt teenusepakkujatelt nagu Spotify, Deezer, Napster ja TuneIn.

LG Music Flow_2

LG H4 Portable/NP8350 on ettevõtte esimene juhtmevaba sisseehitatud akuga kõlar, mida saab hõlpsalt ühest kohast teise paigutada. MusicFlow WiFi seeria sisaldab ka kaht WiFi Sound Bar helisüsteemi – HS7/LAS750M pakub sujuvat HD heli ning HS9/LAS950M tagab eriti sügava akustika.

LG Music Flow_3

LG Music Flow muudab juhtmevaba koduse meelelahutuskeskuse lihtsamalt hallatavaks. Home Cinema Mode režiimis saavad kasutajad juhtmevabalt ühendada kaks H4 Portable/NP8350 kõlarit WiFi Sound Bar süsteemi vasakusse ja paremasse kanalisse, et tekitada kasutajat täielikult ümbritsevat heli. Iga kõlarit saab eraldi kohandada vastavalt kõlari ümbritsevale keskkonnale ja positsioonile ning LG BP550 Streaming Blu-ray mängija saab ühendada MusicFlow kõlaritega, et mängida heli CD’lt või USB-pulgalt.

Auto Music Play funktsioon annab LG Music Flow seadmetele võimekuse pakkuda kasutajatele mugavat muusika kuulamise kogemust ka teel olles. Nutitelefoni muusika hakkab automaatselt Music Flow WiFi kõlarist mängima, kui telefon on kõlarile vähemalt 30cm kaugusel. Seega saad bussiga koju sõites kuulata muusikat oma kõrvaklappidest, kuid koju jõudes hakkab muusika automaatselt mängima sinu elutoa WiFi Sound Bar helisüsteemist.

LG Music Flow_4Seadmete seerial on olemas ka LG HomeChat valmidus, mis lubab kasutajatel LG seadmeid kontrollida, kasutades tahvelarvutil või nutitelefonil populaarset tasuta sõnumirakendust LINE. Selle abil võib kasutaja saata kõlarile lihtsalt käsklussõnumi „mängi peomuusikat“ või „lülita muusika tunni aja pärast välja“. HomeChat’i abil võivad Music Flow WiFi tooted toimida ka nagu personaalsed assistendid, seadistades alarme või andes kasutajale käsu peale teada tulevastest sündmustest.