LG esitleb CES 2015 tehnoloogiamessil nutiteleri platvormi webOS 2.0

LG tutvustab 6.-9. jaanuaril Las Vegases toimuval CES 2015 tehnoloogiamessil oma uusimat webOS 2.0 nutiteleri platvormi. LG webOS 2.0 täiustab uue generatsiooni nutitelerite põhifunktsioone ning pakub veelgi paremat kasutajakogemust. Lisaks teeb LG koostööd selliste sisutootjatega, nagu Amazon ja Netflix, et tagada LG teleritootjatele suurem valik Ultra HD ja 4K resolutsiooniga sisu.

LG webOS 2.0

WebOS loodi algselt selleks, et „teha teler taas lihtsaks“ ehk tulla vastu nutitelerite kasutajatele, kes arvasid, et nutitelerid on muutunud liiga keeruliseks. Keskendudes kolmele peamisele funktsioonile – lihtne ühendamine, lülitamine ja avastamine – tegi webOS uue generatsiooni telerite kasutamise lihtsamaks, kui kunagi varem. Tarbijad võtsid LG webOSi väga soojalt vastu. Esimese kuuga müüdi juba miljon webOSiga telerit ning kaheksa kuuga jõuti 5 miljoni teleri müügini.

LG webOS 2.0 pakub mitmeid uuendusi ja funktsioone. Alglaadimise aega on vähendatud kuni 60 protsenti ning sisule ligipääs on tehtud oluliselt sujuvamaks ja kiiremaks. Näiteks minnes nutiteleri avalehelt YoutTube’i veebilehele, näevad kasutajad kuni 70 protsenti kiiremat laadimisaega.

Uuel webOS 2.0 operatsioonisüsteemil on uus valik „Minu kanalid“ (My Channels), mis lubab kasutajatel kohandada nende lemmikkanaleid või lisada soovitud kanaleid põhimenüüsse, et nendele mugavamalt ligi pääseda. Quick Settings kiirseadete menüü lubab vaatajal teleripilti kohandada ilma telerivaatamist katkestamata ning Input Picker sisendi leidmise funktsioon tunneb ära ühendatud seadmed ja lubab neid kohe kasutama hakata.

Tänu koostööle suurte sisutootjate Amazoni ja Netflix’iga, saavad webOS’iga telerite omanikud ligipääsu suurele valikule Ultra HD sisule. LG webOS’iga teleritel on Netflix’i kaugu ligipääs ka 4K sisule, sealhulgas tunnustatud seriaalid „House of Cards“ ja „Marco Polo“. Amazoni Ultra HD programmid sisaldavad selliseid filme, nagu näiteks „After Earth“, „Alysium“, „Imeline Ämblikmees 2“ ja „Da Vinci kood“.

CES 2015 külastajad saavad tutvuda terve uue webOS 2.0’ga telerivalikuga.