LG võitis kümme CES 2015 innovatsiooniauhinda

LG pälvis tarbijaelektroonika ühenduse CEA poolt kümme mainekat rahvusvahelist CES 2015 innovatsiooniauhinda. LG koduse meelelahutuse lahendusi, kodumasinaid ja mobiilseadmeid tunnustati auhindadega neljas konkurentsirohkes kategoorias: kodumasinad, arvuti välisseadmed, videoekraanid ja juhtmeta seadmed.

LG_flexible_OLED_TV_01

2015. aasta CES innovatsiooniauhinna võitjate hulka kuuluvad 77-tolline nõgus painduv 4K OLED teler, LG G3 nutitelefon ning LG EcoHybrid soojuspumba tehnoloogiaga pesukuivati. Tegemist on kolmanda jäjestikuse aastaga, mil LG G-seeria nutitelefon CES innovatsiooniautasu võidab. Teised võitnud LG tooted – 4K Ultra HD ja OLED telerid, arvutimonitorid ja kodumasinad – tehakse avalikuks 7. jaanuaril 2015 Las Vegases toimuval rahvusvahelisel CES tehnoloogiamessil.

LG 77-tolline painduv 4K OLED teler lubab vaatajatel painutada teleriekraani vastavalt publiku suurusele või vaadatavale sisule. 4K OLED teler kohandab heli ja pildikvaliteedi automaatselt vastavalt nõgususe nurgale.

LG_G3

LG G3 näitab, kuidas „Lihtne on uus nutikas“, tuues kasutajateni kergesti kasutatava ja intuitiivse kasutajakogemuse 5,5-tollisel Quad HD ekraanil ja 13-megapikslise OIS+ laseriga autofookusega kaameraga. See kauni disainiga seade on üks aasta kiidetumaid nutitelefone, mida pakub üle 170 mobiilsideoperaatori kogu maailmas.

LG_Dryer

LG ENERGYSTAR sertifikaadiga EcoHybrid kuivati on USA esimene pesukuivati, mis kombineerib tavalise ventileeritud kuivati soojuspumbaga, et vähendada energiakulu ja taaskasutada tekkinud soojust. See aitab kokku hoida kuni 50 protsenti energiat ilma võimuses järeleandmisi tegemata. LG toob õhukonditsioneerides ja niiskuseemaldajates kasutusel oleva tehnoloogia kuivatitesse, et pakkuda täiustatud energiaefektiivsust.

CEA poolt sponsoreeritud ja Ameerika tööstusdisainerite ühingu poolt tunnustatud CES innovatsiooniauhinnad toovad esile tehnoloogiadisaini ja -ehituse tootearendust. CES innovatsiooniauhindade žüriis on igal aastal tööstusdisainerid, tootearendajad ja ajakirjanikud, kes hindavad tooteid erinevate kriteeriumite põhjal, nagu näiteks väärtus kasutajale, esteetika, innovatiivne disain, kvaliteet ja panus elukvaliteeti.

LG on viimase 10 aasta jooksul saanud üle 150 CES innovatsiooniauhinna. Lisainfot 2015. aasta CES innovatsiooniauhindade ja võitnud toodete kohta leiab veebilehelt www.CESweb.org/Innovations.