Google ja LG sõlmivad globaalse ühispatendi kokkuleppe

LG ja Google Inc. on sõlminud pikaajalise ühise patendikokkuleppe, mis hõlmab laia valikut tooteid ja tehnoloogiaid. Kokkulepe hõlmab nii mõlema ettevõtte olemasolevaid patente kui ka neid, mida taotletakse järgneva 10 aasta jooksul.\

Logo 수정 사항

„Meil on hea meel sõlmida kokkulepe sellise maailma juhtiva tehnoloogiaettevõttega nagu LG,“ ütles Google patentide õigusbüroo juhi asetäitja Allen Lo. „Ühised litsentsid ja koostöö lubavad ettevõtetel keskenduda parimate toodete ja teenuste pakkumisele klientidele kogu maailmas.“

Kokkulepe põhineb Google ja LG Electronics’i pikaajalisel tugeval liidul, ütlesid mõlema ettevõtte esindajad. „LG väärtustab oma suhet Google’ga ning antud kokkulepe rõhutab mõlema ettevõtte pühendumist uute toodete ja tehnoloogiate arendamisele, mis muudavad tarbijate elu paremaks,“ ütles LG Electronics tegev-asepresident ja intellektuaalomandi keskuse juht J.H. Lee.