LG alustab oma uusima nutikella G Watch R müüki

LG teatas täna, et müügile tuleb nende uusim kantav Android-seade G Watch R. Euroopas alustatakse müüki novembris Prantsusmaal, Itaalias, Hispaanias ja Suurbritannias, seejärel Põhja-Ameerikas, Aasias ja SRÜ-riikides. Valitud riikides elavad tarbijad saavad G Watch R-i osta lähinädalatel ka Google Play poest. G Watch R saadavus Baltikumis ei ole veel teada.

LG-G-Watch-R-3LG G Watch R nutikella tutvustati esmakordselt IFA 2014 tehnoloogiamessil, kus seade sai tänu oma stiilsele välimusele ning sujuvale ja kiirele toimimisele üheks messi enimmainitud tooteks. Maailma esimesel käekella-stiilis nutiseadmel on plastikust OLED (P-OLED) ekraan ning selle välimus on inspireeritud klassikalisest käekellast. 1,3-tolline ümmargune P-OLED ekraan kasutab ära iga pikslit, tekitades erksate värvidega täpse pildi iga nurga alt ja ka päikesevalguses vaadates.

LG G Watch R-i klassikalise disaini tagab vastupidav roostevabast terasest kere ja alumiiniumist 410mAh aku. Nagu esimene LG G Watch, pakub ka G Watch R optimaalset jõudlust tänu oma tõhusale 1.2GHz Qualcomm® Snapdragon™ 400 protsessorile, 4GB mälule ja 512MB muutmälule. Tänu kaitseastmele IP67 on nutikell täielikult tolmu eest kaitstud ning veekindel kuni 30 minutit kuni 1 meetri sügavusel vees. G Watch R nutikella välimust saab muuta personaalsemaks ükskõik millise 22mm laiusi kellarihmaga.

LG-G-Watch-R-4

LG G Watch R pakub kuut eelnevalt alla laetud kella sihverplaadi pilti ning täiustatud energiasäästlikkust passiivses režiimis. Täiendused Android kantavata seadmete operatsioonisüsteemis lisavad G Watch R nutikellale veelgi funktsionaalsusi juurde, nagu näiteks ilma internetiühenduseta muusika mängimine. Uuendused laetakse alla sujuvalt omaniku loal läbi tema nutitelefoni.

LG G Watch R nutikella hind ja saadavuse detailid täpsustatakse igal turul eraldi. Rohkem infot toote kohta: www.lg.com/global/gwatch/r

Põhiomadused:

  • Protsessor: 1.2GHz Qualcomm® Snapdragon™ 400
  • Ekraan: 1.3-tolli P-OLED ekraan (320 x 320)
  • Mälu: 4GB eMMC / 512MB RAM
  • Aku: 410mAh
  • Operatsioonisüsteem: Android Wear™
    • (ühildub nutitelefonidega, mis kasutavad Android 4.3 ja uuemaid OS)
  • Sensorid: 9-Axis (Güroskoop, kiirendusmõõtur, kompass), Baromeeter, PPG pulsimõõtja
  • Värv: must
  • Muu: Tolmu- ja veekindel (IP67)