Uue generatsiooni LG Ultra HD TV on alates oktoobrist saadaval ka Eestis

LG teatas, et nõgusa ekraaniga Ultra HD TV (mudel: UC970V) on alates oktoobrist saadaval ka Eestis. Uus teler on kättesaadav 55- ja 65-tollisena. UC970V pakub kõrget pildikvaliteeti, detailirohkust ja tõetruid värve. Nõgus ekraan aga tagab mugava vaatamisnurga.

TV_UC9700

Nõgusa ekraaniga LG Ultra HD teleril on 3840 x 2160 resolutsiooniga IPS 4K kuvarid, mis toodavad erakordselt täpseid ja erksaid värve. Tänu laiale vaatenurgale on teleripilti mugav jälgida mistahes positsioonilt. Lisaks on UC970V varustatud täiustatud tehnoloogiaga, mis konverteerib SD, HD või Full HD sisu Ultra HD kvaliteedile vastavaks. True 4K Engine Pro likvideerib aga kõik visuaalsed hälbed, tagades tõrgeteta vaatamiskogemuse.

65UC97-1

Nõgus ekraan võimendab kasutajate vaatamiskogemust, kuna ekraani kaugus silmadest muutub ühtlaselt. Ekraani disain järgib silmade kumerust, laiendades seega vaatamisnurka märkimisväärselt. Uuel Ultra HD teleril on kvaliteetne heli tänu Ultra Surround helisüsteemile. Ettepoole suunatud ja mitmete kanalitega kõlarid toodavad selget heli ning Ultra Surround täiendab täiuslikku helikogemust veelgi.

LG Smart teleritesse integreeritud WebOS platvorm on esindatud ka UC970V ehituses. Selle kasutajasõbralikkus muudab sisus orienteerumise ja teiste seadmetega ühendumise iseäranis mugavaks. Esmakordselt WebOS süsteemiga varustatud UHD telerit avades ilmub ekraanile animakuju BeanBird, mis on abiks vajalike seadistuste tegemisel. WebOS platvormile lisaks lihtsustab kasutamiskogemust ka LG Magic Remote teleripult, mida saab juhtida žesti, osutamise, keerutamise ja häältuvastuse abil.