LG alustab maailma esimeste ümmarguste plastikust OLED ekraanide masstootmist

LG Display, maailma juhtiv ekraanitehnoloogiate innovaator, alustas maailma esimeste ümmarguste plastikust OLED (P-OLED) ekraanide masstootmist. Uut kõrgklassi ekraani kasutatakse LG Gwatch R nutikellal, mida tutvustati IFA 2014 tehnoloogiamessil Berliinis. LG uusim nutikell avab kantavate seadmete uue ajastu, tuues kasutajateni nutikellade innovatiivse ja stiilse disaini.

LGD circular P-OLED1

1,3-tollise läbimõõduga uus kaasaegne ekraan on ümmargune, tänu millele näeb LG G Watch R nutikell välja nagu traditsiooniline käekell, olles samal ajal kergemini kasutatav, kuna ümmargune ekraan on 57 protsenti suurem kui sama läbimõõduga ruudukujuline ekraan. Maailma esimene P-OLED ekraan on eriti õhuke, alla 0,6mm ning optimeeritud kantavatel seadmetel kasutamiseks. 320×320 resolutsiooniga ekraan näitab 100 protsendilist värvigammat 300 nitise maksimaalse heleduse ja piiramatu kontrastsusega, et suurendada kasutajate rahulolu.

LG Display eesmärgiks kantavate seadmete juures on, et ekraan oleks alati sisse lülitatud, kuid võtaks tänu Power Save Mode (PSM) energiasäästlikkuse režiimile võimalikult vähe energiat. PSM võimaldab ekraanil säilitada sama resolutsiooni isegi ilma toiteta.

LGD circular P-OLED3

LG Display suutis saata maailma esimese ümmarguse P-OLED-ekraani masstootmise, arendades ringikujulise maski, mis võimaldab orgaaniliste materjalide samaaegset sisestamist ning uus tootmisprotsess parandab ladestumise efektiivsust, kasutades samal ajal väga täpset laserlõikamise ja töötlemise tehnoloogiat.