LG tutvustab uut CordZero juhtmevaba tolmuimejate seeriat

LG esitles IFA 2014 tehnoloogiamessil uut CordZero juhtmevabade tolmuimejate seeriat. LG CordZero on võimas ja mugav tolmuimeja, millel on PowerPack aku, Smart Inverter mootor ja RoboSense funktsioon. LG CordZero muudab inimeste suhtumist majapidamistöödesse.

CordZero

LG CordZero juhtmeta kogujaga tolmuimeja lubab tänu juhtme puudumisele vabalt ja ilma juhtme ulatuse ning sõlme minemise pärast muretsemata toast tuppa liikuda, vähendades sellega koristamisele kuluvat aega. CordZero tolmuimejal on inovatiivne PowerPack sisseehitatud liitium-ioon aku, mis toodab 200 watti imemisvõimsust ning võimaldab koristada kuni 40 minutit järjest. CordZero’l on LG Smart Inverter mootor, mis tagab kompaktse seadme maksimaalse võimsuse, efektiivsuse ja vastupidavuse. LG Smart Inverter mootor on keskmiselt 28 protsenti väiksem, 22 protsenti kergem ning 13 protsenti efektiivsem kui tavaliste tolmuimejate mootorid. Tänu sellele, pakub LG mootorile 10-aastast garantiid.

LG unikaalset RoboSense tehnoloogiat kasutav CordZero tolmuimeja on maailma esimene tolmuimeja, mis „jälgib“ kasutajat, järgnedes talle motoriseeritud rataste abil. CordZero on varustatud LG patendeeritud KOMPRESSOR tehnoloogiaga, mis on maailma esimene motoriseeritud tolmu kokkusurumise süsteem. See imeb tolmu ja prahi ning surub selle kokku kergesti hallatavaks tolmukogumiks, et seda lihtsamalt ja hügieenilisemalt ära visata.