LG esitleb nutikat juhtmeta Hi-Fi helisüsteemi

LG esitles uhiuut Music Flow helisüsteemi muusikanautlejatele kogu maailmas. LG Music Flow kõlarid (mudelid H3, H5, H7), Sound Bar (mudel HS6), Network Bridge (mudel R1) ja Music Flow Player rakendus nutitelefonidele moodustavad mugava ja nutika Hi-Fi koduse helisüsteemi. Music Flow Player rakenduse abil saavad kasutajad juhtida oma digitaalset muusikakogu isegi siis, kui muusika on talletatud erinevatele seadmetele. Rakendus soovitab ühtlasi muusikat ning playliste, mängib muusikat nutitelefonis ning võimaldab ligipääsu raadiote veebikanalitele.


LG Music Flow on varustatud LG HomeChatTM teenusega, mis lisab inimese ja tehnoloogia vahlisele suhtlusele personaalsust. Tänu juhtmeta Hi-Fi helisüsteemi NFC märgistamise funktsioonile saavad kasutajad osa kiirest ning mugavast meelelahutusest.

Auto Music Play on üks paljudest LG Music Flow praktilistest funktsioonidest. Selle abil saavad kasutajad kuulata väljas olles muusikat nutitelefoni kaudu ning lülituda koju jõudes automaatselt ümber Music Flow süsteemile. Lisaks sellele on HomeChatTM teenuse abil võimalik koduteel küsida muusikasoovitusi, mis oleksid sobilikud õhtul saabuvatele külalistele.

LG Music Flow Player rakendus tagab kasutajatele täieliku ligipääsu oma digitaalsele muusikakogule. Mugava otsingusüsteemi abil saavad muusikanautijad leida ja mängida muusikapalu, mis on talletatud mistahes internetivõimekuse ning LG Music Flow süsteemiga ühendatud seadmele. Mood Station rakendus teeb aga soovitusi või koostab automaatselt muusikaliste, mis loovad soovitud õhkkonna. LG süsteem lihtsustab muuhulgas Audio Streaming Service süsteemi kaudu ligipääsu ka erinevatele rakendustele nagu Spotify, Deezer, Napster ja TuneIn. LG Music Flow ning Music Flow Player rakenduse abil on miljonid laulud sõna otseses mõttes kuulaja näpuvajutuse kaugusel.

LG Music Flow 1

LG Music Flow tagab segajateta ja selge kvaliteediga muusika HD taasesituse. Multi-room Mode funktsioon võimaldab nautida muusikat samaaegselt kõikides ruumides. L/R stereo Mode võimaldab veelgi võimsamat heli ning Home Cinema Mode täiustatud vaatamiskogemust.

Et garanteerida optimaalne heliesitus, töötas LG välja Automatic Loudness Compensation Algorithm süsteemi. See täiustatud tarkvara tagab heli tugevuse ja selguse kõikidel sagedustel. HS6 Sound Bar mudelile omaselt võimendab LG Stereo Field Extension (SFX) Algorithm ümbritseva heli efekti.

Viimaste aastate jooksul on kasvanud tarbijate nõudlus esmaklassiliste koduste helisüsteemide järele, kuna kvaliteetne muldimeedia sisu on muutumas üha kättesaadavamaks. LG Music Flow on esimene süsteem oma kategoorias, mis on varustatud 24 bit/192kHz Hi-Fi taasesitusega läbi arvukate seadmete, mis taastoodavad stuudiosarnast heli. Nüüd saavad tarbijad nautida helikogemust, mida kodused helisüsteemid pole seni võimaldanud.

LG Music Flow mudelid H7 (70W), H5 (40W) ja Network Bridge mudell R1 on kättesaadavad Suurbritannias alates käesolevast kuust ning teistel Euroopa turgudel pärast IFA 2014 messi Berliinis. LG Music Flow mudel H3 (30W) ja Sound Bar mudel (HS6 (320W) jõuvavad turule veidi hiljem.